Cinema Patria, gazdă pentru o vizionare specială a premierei filmului „Ultimul Zburător”

Cinema Patria, gazdă pentru o vizionare specială a premierei filmului „Ultimul Zburător”

922
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Asociaţia „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”, Consiliul Local și Primăria Municipiului Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi Asociaţia Culturală „Promissum” organizează o vizionare specială a filmului „Ultimul Zburător”, cu ocazia premierei filmului la nivel naţional.

Despre „Ultimul zburător”

Filmul a fost selecţionat la cea de-a 32-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Fantastic de la Bruxelles (BIFFF), din Belgia, care se va desfăşura între 8 şi 20 aprilie 2014, unul dintre cele mai importante festivaluri de filme fantasy din Europa.

“Ultimul Zburător” este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală “Promissum” şi distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Din distribuţie fac parte: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cojocaru, Constantin Cotimanis, Marius Bodochi şi George Ivaşcu. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburătorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire care transcende timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa şi actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!
La această premieră va lua parte întreaga distribuție de actori dar și oamenii implicați în realizarea acestui film.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 februarie, ora 19.00, la Cinema Patria.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.