Craiova: Anul viitor începe construcţia Stadionului, autostrăzii şi a cartierului de locuinţe...

Craiova: Anul viitor începe construcţia Stadionului, autostrăzii şi a cartierului de locuinţe pentru tineri

966
27
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că anul viitor va începe construcţia noului stadion din Craiova şi a autostrăzii Craiova-Piteşti. Declaraţia a fost făcută la Conferinţa Naţională OFSD care s-a desfăşurat la Iaşi, sâmbătă, 12 octombrie 2013, unde a participat şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. De asemenea, edilul din Bănie a declarat că la anul, în martie, va fi demarată şi construcţia cartierului de locuinţe pentru tineri.

Sâmbătă am primit promisiunea fermă, în cadrul Conferinţei Naţionale a OFSD, că anul viitor va începe construcţia noului stadion în Craiova. Şi tot de anul viitor va începe construcţia autostrăzii Craiova-Piteşti, care înseamnă relansarea economiei în această zonă. Acestea sunt veştile pe care ni le-a dat premierul. Şi mai am şi eu o veste bună. Anul viitor, pe 9 martie, va începe construcţia cartierului de locuinţe pentru tineri. Nu am vrut să facem publică această nouă acţiune până când nu am avut siguranţa că totul este pus la punct. Cartierul va fi construit de către chinezi. Asta înseamnă că se va întâmpla foarte repede, şi va fi finanţat tot de ei. Preţul apartamentelor va fi sub 30 de mii de euro, între 22.000 şi 30.000 de euro”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.



27 COMENTARII

  1. #21
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1042

    Au inceput devreme cu minciunile …

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    175

    Poate sa faca autostopul pe autostrada cand s-o face, dar atunci o sa aibe Diva vreo 50 de ani si nu mai vrea nimeni rebuturi.
    Are blanuri pe ea, cred ca le a facut din cainii aia maidanezi pe care i-a prins.

  3. #23
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-11-2010
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de Method@
    Cartierul va fi construit de către chinezi cu materiale chinezesti si rezistanta chinezeasca..foarte bune si foarte ieftine…numa sa nu bata vantu ca te ia pe sus

    Gresit daca confunzi China Comunista cu China Democrata.Multi asociaza china cu ceva de proasta calitate dar ceva mai de proasta calitate decat se face in Romania nu exista.De ce oare marci mari precum Samsung si Sony isi fabrica componentele in China sa intrebat cineva?Daca ar fi fabricate produse de proasta calitate nu cred ca marile companii ar merge acolo.

    @ Directoru
  4. #24
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-11-2010
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    10
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Hai sa o vedem si pe asta)
    App,de ce nu este construit de romani?de craioveni??ca se lauda ca va creea locuri de munca(o sa fie,dar pt chinezi)))

    Ce sa construiasca romanii? Romanii nu stiu sa faca nimic durabil si la timp stiu doar sa fure si sa traga de timp.Sa aduca chinezi de la ei ca va mai de calitate.

    @ Directoru
  5. #25
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    756

    O sa starpim maidanezii dar pe chinezi nu o sa mai putem…. drepturile omului… etc. La ei in tara ca sa faca al 2-lea copil trebuie sa plateasca, un fel de impozit anual. Aici, e la „liber” si ca sa revenim la calitate, chinezii fac mai multe tipuri de calitate:
    1. Foarte proasta
    2. Proasta
    3.Buna
    4.Foarte buna
    Cu riscul de a ma repeta, de ce celalalte tari nu ii vor in sistemul lor? Sunt constienti de „invazie”! Dar la noi se poate! La noi ca la nimeni altii! Noi suntem ‘miezul’ ! Ptr un pumn de „galbejiti” ne dam si pielea de pe noi…
    P.S: De ce credeti ca s-a tinut secret pana la semnarea hartiilor acest proiect? De ce? Probabil ca lumea ar fii sarit cu gura, ca deh, ne-am mai democratizat un pic, avem acces la informatie.. si ca sa inchei cum se cuvine, am sa pun si un citat din spusele „frumosului” nostru primar:
    „Nu am vrut să facem publică această nouă acţiune până când nu am avut siguranţa că totul este pus la punct. Cartierul va fi construit de către chinezi. Asta înseamnă că se va întâmpla foarte repede, şi va fi finanţat tot de ei.”

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-10-2008
    Mesaje
    18

    la sfarsitul mandatului o sa vedem faptele si o sa zicem DA … sau … NU

  7. #27
    Junior
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Mesaje
    84

    inca putin si se duce si 2014,ce s-a facut din ce a zis Poanta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.