Craiova: Atenţie! Parcarea din faţa Restaurantului Dolce Vita a fost desfiinţată!

Craiova: Atenţie! Parcarea din faţa Restaurantului Dolce Vita a fost desfiinţată!

695
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parcarea situată pe breteaua pasajului subteran, care coboară din A.I.Cuza în Calea Bucureşti, a fost desfiinţată în această dimineaţă, în zonă fiind amplasat semnul „Staţionarea interzisă”. Conform autorităţii locale, oficial acea parcare nu a existat niciodată, ci a fost trasată doar pe perioada lucrărilor la pasajul subteran.

Parcarea respectivă nu era prevăzută în proiectul pasajului subteran, de aceea s-a luat măsura desfiinţării ei. Perimentrul a funcţionat în regim de parcare doar în perioada lucrărilor la pasaj. Cum strada este prevăzută cu două benzi de mers pe acelaşi sens, iar din cauza acelei parcări circulaţia se desfăşura cu greu, astăzi a fost instalat şi semnul de „parcarea interzisă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Ionuţ Pârvulescu.

Maşinile din zonă au fost ridicate.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    96

    Inainte era pus semnul de parcare si locurile trasate, nu va mai bateti joc de traficul si soferii din oras!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    57

    Bravo! Dar trebuie continuat, să aerisim un pic orașul, că nu mai ai loc de mașini parcate nicăieri! In alte orașe (civilizate, nu ca al nostru ) ori este interzis traficul motorizat în centru, ori sunt taxe consistente să intri cu masina (vezi Londra, și nu numai), ceea ce este normal, pentru că fudulia trebuie plătită! Numai românul vrea să se fudulească gratis!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-04-2013
    Mesaje
    0

    am inteles ca de luni se da in folosinta strazile de la suprafata este adevarat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.