Craiova: Facultatea de Agronomie aniversează 65 de ani, alături de miniştrii Educaţiei...

Craiova: Facultatea de Agronomie aniversează 65 de ani, alături de miniştrii Educaţiei şi Agriculturii

2.875
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Facultatea de Agricultură şi Horticultură din cadrul  Universităţii din Craiova aniversează mâine „65 de ani de învăţământ superior agronomic şi 50 de ani de învăţământ horticol”, prilej cu care va avea loc un simpozion omagial sub acest nume. Evenimentul se va desfăşura în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, cu începere de la ora 10.00.

Vor fi prezenţi oficiali din domeniile agriculturii şi educaţiei, precum şi reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene: ministrul educaţiei şi cercetării, Ecaterina Andronescu, ministrul agriculturii, Daniel Constantin, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, Mihai Nicolescu. Acestora li se alătură alătură peste 200 de specialişti în agronomie şi horticultură.

În cadrul manifestării se va prezenta activitatea desfăşurată de cadrele didactice şi studenţii de la Facultatea de Agricultură şi Horticultură de la înfiinţare până în prezent.  După simpozion, în holul central al  Universităţii din Craiova va putea fi vizitată o expoziţie de fotografie şi produse specifice realizate în cadrul staţiunilor de cercetare şi sectoarele aflate în subordinea facultăţii, organizată de Facultatea de Agricultură şi Horticultură şi Muzeul Olteniei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.