Craiova. Salubritatea, din nou fără director. Se anunţă disponibilizări

Craiova. Salubritatea, din nou fără director. Se anunţă disponibilizări

485
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
SC Salubritate Craiova Srl rămâne din nou fără administrator – director general. Scriam pe 27 august că hip-hopperul ratat artistic Flavius Sirop, managerul pus de PDL în fruntea societăţii, a plecat fiindcă a făcut-o lată! A doua zi, primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a numit pe Sirop director adjunct! Nu cred că în ciudă… Între timp, au ieşit la iveală nenumărate alte acţiuni falimentare ale administratorului Sirop, între care şi plata nejustificată a unor penalizări către gestionarul gropii ecologice de la Mofleni. Care ar costa, în primă fază, disponibilizarea a zeci de angajaţi. Una peste alta, administratorul numit după plecarea lui Sirop, Ionel Petre, nu a semnat contractul de management. Petre nu a putut fi contactat, însă este de aşteptat o singură explicaţie din partea acestuia: cine se înhamă la o afacere care pute a deturnare de fonduri? Ca atare, primăria vine acum şi propune revocarea numirii lui Petre, pe motiv că hotărârea în cauză “nu a produs efecte”. De ce a fost numit, totuşi, Sirop director adjunct?  


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    416

    Deci nu mai am cuvinte, nici nu stiu de unde as putea sa … cand spui romania= … si completati voi cu tot ce nu va place la aceasta tara, pentru ca sunt superior numerice lucrurilor care ne plac la ea …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.