Craiova, sub imperiul ploii (FOTO/VIDEO)

Craiova, sub imperiul ploii (FOTO/VIDEO)

110.851
92
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Ploaia torențială din această seară a făcut dezastru în Craiova. Toate străzile s-au inundat începând cu centrul orașului și terminând cu periferia. Canalizarea nu a mai făcut față și apa a pus stăpânire pe străzi. Șoferii aflați în trafic pe Calea Severinului au rămas pur și simplu blocați în mașini. Apa a trecut de pragul autoturismelor și nu au mai putut înainta. „Pur și simplu nu se mai poate merge cu mașina. Oamenii au rămas blocați pe stradă. Apa a intrat peste ei în autoturisme“, ne-a spus un tânăr care a sunat la redacție. 13460799_1058816404200395_1304058791_o

 

Un cititor care locuiește pe strada Căpșunilor, la nici 100 de metri de strada Brestei ne-a trimis poze cu locuința inundată. La fiecare ploaie mai puternică toate casele sunt inundate. Oamenii deja s-au pregătit cu saci cu nisip. În această seară, însă, cu toate pregătirile, nu au avut ce face în fața ploii. „Am apelat Regia de Apă, răspunsul a fost următorul: ce să facem domnule, a fost făcută subdimensionat. Avem două canalizări: cea veche și cea nouă. Ne-au obligat să ne decuplăm de la cea veche care și așa încărcată cum era aia de atâta timp, tot preia mai bine decât cea nouă, care după 5 minute de ploaie refulează“, ne-a scris cititorul.

 

La fel a fost și în Bariera Vâlcii. Zeci de mașini au rămas blocate sub pasaj minute în șir.

 



92 COMENTARII

  1. #41

    vai ce tragedie….politicul e de vina ,primaria….probabil in Franta si alte tari din europa tot din cauza astora de la noi au fost inundate strazile acum cateva zile de la ploaie ….si mult mai rau, nu ca la noi…olga e de vina si tinerii care nu ies la vot )))

  2. #42
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5740
    Citat Mesaj initiat de nea caisa
    Sa mai vina niste ploi de-astea sa mai spele din gunoaiele de prin jur…

    Gunoaiele din primarie ar fi bine sa le spele Craiovenii au ce au votat. Asta este primul episod. Bineinteles penalii dovediti sau nedovediti inca o sa dea vina pe natura.. o sa zica ca nu e vina lor ca a plouat asa de mult.. ii crede dracu.. eu doar stiu ca au distrus cand au facut pasajul suprateran canalizarea monstruoasa pluviala facuta de Ceausescu.. si au pus in schimb una mai mica si se pare extrem de performanta.. De aia s-a inundat centrul ca s-a gatuit apa acolo unde au distrus ei canalizarea aia monstruasa de la km 0 si au facut ei kktul praf.. cand au facut kktul ala de pasaj suprateran si au bagat pilonii in pamant.

    Daca ati fi fost oameni cu spirit de observatie ati fi observat ca imediat dupa ce au facut pasajul suprateran a inceput sa curga jiul pe Calea Bucuresti.. De aia a inceput sa curga jiul ca au modificat ei canalizarea si au facut-o praf. E mai proasta ca aia de pe timpul lu Ceausescu. Eu de cand am trait in Craiova nu am vazut niciodata Jiul Curgand pe Calea Bucuresti. Am inceput sa-l vad insa dupa ce au termiant kktul de pasaj suprateran… Daca inainte se inunda Brestii… Bariera Valcii si inca cateva zone.. Acum cu upgrade’ul a inceput sa se inunde si centrul…

    A plouat ~30 de litri pe metru patrat.. Daca la 30 de litri pe metru patrat Craiova arata asa ce sa mai zic la 50 de litri sau 70 de litri.. pe m2

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #43

    vine valu
    îi i-a calu…primărriei di craiova
    ha,ha,ha….aveti grijă craioveni de ..primărita voastră dragă
    datii spagă ,să vă faca…CANALIZAREA BUNĂ…altfel…vă ia apa si ploaia cu primar cu tot..si ve-ti fi de rasul opozitiei

  4. #44
  5. #45
  6. #46

    Nu este trucaj,dar sa fim serioși cu natura nu te pui!

  7. #47
  8. #48

    Am sunat la pompieri sa cerem ajutor ca a intrat apa in casa , ne-a rupt gardul si aproape înecat cainii si răspunsul a fost ca sunt prea multe solicitări si nu au mașini deci nu ne pot ajuta !

  9. #49

    Mă întreb ce se întâmplă dacă plouă mai mult , dacă după o oră este paralizata circulația?

  10. #50

    Dar ce vrei măh să-ți facă primăria?
    Ălora din Paris ce le-a făcut primarul?
    Asta e natura..
    Dacă ești constipat, tot primarul e de vină?

  11. #51
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     24-03-2009
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    178

    Bravo Craiova, Bravo Romania! Hai ca se poate!
    Cum dreak ma sa nu se inunde daca de 25 de ani se fac lucrari pe principiul >60% din suma COMISIOANE, si din restul firma X mai opreste si ea un comision si dupa plateste firma Y sa construiasca, la randul ei firma Y isi ia si ea o parte si apoi plateste si ea firma Z, si tot asa.
    Pentru constructii in Romania se aloca bani mai multi ca in UE, SUA,etc dar in realitate lucrariile sunt realizate cu bani foarte putini, drept dovada proiectele prost facute,materialele prost facute, executia,etc…
    Bravo clasa politica si cei care inca mai aveti incredere in ei!
    Ce faceti mai praduitoriilor ? Tot cu furatul, tot cu furatul ?
    CE FACEM MAI ROMANILOR ? NE LUAM SI NOI TARA INAPOI ? (O punem si noi de-o chestie daia ca in 89 ? *diferenta ca acum chiar avem pe cine inlatura, sa reparam greseala parintiilor nostri !!!

  12. #52

    daca olguta a fost la DNA nu a fost acasa ploia sa facut de cap

  13. #53

    Sunteti ceea ce votati si meritati cu varf…..

  14. #54
  15. #55

    Mai am poze Chirita Florian daca mai vor…

  16. #56

    Repede trebuie sa gasiti vinovat … Ce vina are primaria ca suntem maimute si aruncam gunoaiele pe strada? Toate gurile de canalizare sunt infundate cu gunoaie cum au inceput sa le desfunde cum a disparut apa ….

  17. #57

    de mai multe zile am fost avertizati de ploi abundente! asadar ,la ora 21:00 cand ploua torential sau si mai devreme,cred ca si soferii ar cam trebui sa se retraga din trafic spre casa,repet :s a tot anuntat ca vor fi ploi torentiale! Asa ca lumea sa mai stea si acasa ,nu toata ziua prin oras ,sa fie aglomerat non stop traficul!

  18. #58
  19. #59

    Voi ăștia cu Paris si Germania ,deștepților acolo au râuri f aproape de oraș
    La noi oricum este o tara infecta jegoasa de care imi este Rușine
    E normal ma sa ploua intr un mall ?!??
    E normal sa fie apa de 50 de cm in parcare?

  20. #60

    Gasiti mai multe poze pe pagina la Razvan Bezna…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.