Dincă îi cere demisia lui Solomon din funcția de primar

Dincă îi cere demisia lui Solomon din funcția de primar

923
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Mărinică Dincă, viceprimarul Craiovei, a susținut astăzi o conferință de presă în care a dorit să contrazică afirmațiile executivului Antonie Solomon, conform cărora deszăpezirea orașului este una eficientă.

Viceprimarul a precizat că atât cartierele de la marginea orașului, precum Făcăi sau Romanești, cât și cele din zonele centrale, ca Rovine sau George Enescu, au rămas sub zăpadă. Concluzia lui Mărinică Dincă a fost că Antonie Solomon ar trebui să-și dea demisia din funcţia de primar, deoarece nu arată o dorință de muncă pentru acest oraș.

„Pe lângă străzi, nici măcar o parcare nu a fost deszăpezită. Există totuși o excepție: strada A.I. Cuza este curățată și asta pentru că acolo primarul își desfășoară activitatea”, a afirmat Mărinică Dincă. El vrea să-i inspire pe ceilalți cetățeni și pe însuși edilul-șef să iasă în stradă și să contribuie la deszăpezire, prin propriul exemplu. Așadar viceprimarul va pune mâna pe lopată, începând de astăzi.

El a mai atras atenția asupra activității recente a Companiei de Apă Oltenia, aceea de a ajuta la înlăturarea zăpezii pe unele străzi craiovene, deși acest lucru nu intră în atribuția instituției.  Dincă a mai făcut o specificare: „Aș vrea să cer Companiei de Apă, să elibereze toate canalizările până sâmbătă, când urmează o creștere a temperaturilor,  pentru a evita inundațiile”.


 

 




7 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     17-09-2008
    Mesaje
    73

    Strada Amilcar Sandulescu din Brazda lui Novac a fost deszapezita datorita locatarilor care au pus bani si au inchiriat un utilaj de la o firma de constructii care a venit si a deszapezit drumul si parcarea, care erau aproape impracticabile…Pana azi15.02.2012 nu a intrat decat o masina care a aruncat nisip si sare…

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    740

    Auzi dinca i-al de mana pe soloman si plecati amndoi cel mai bine desi altu ca solomon nu cred ca mai gasim e cel mai putin corupt din corupti dar ca tine dinca sigur gasim

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-10-2010
    Mesaje
    20

    Daca nici Solomon nu a facut nimic pt. orasul asta inseamna ca tu nu ai locuit printre noi. Sa va dati voi demisia si atunci orasul asta o sa fie unul dintre cele mai frumoase.Si faza cu „Așadar viceprimarul va pune mâna pe lopată, începând de astăzi.” sa se lase pagubasi ca nici macar masina nu si-o dazapezeste singur.Face cateva poze cu lopata in mana si gata,el a dezapezit orasul.

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     17-09-2008
    Mesaje
    74

    Nu spune nimeni ca nu a facut nimic pt. acest oras dar crede-ma ca pe strada mea iarna trebuie sa platim noi masina sa vina sa ne deszapezeasca si primavara, vara si toamna trebuie sa circulam cu maxim 10 km ca sa nu ne distrugem masinile, pentru ca strada e neasfaltata de cel putin 20 de anisori…asa ca Domnul Solomon a facut , dar nu ce era nevoie

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     07-02-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    213

    GEORGE ENESCU…………………………….TOT CARTIERUL este nefacut.

    Uploaded with ImageShack.us
  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-08-2008
    Mesaje
    22

    trebuia sa mai fie unu de asta de moare cu solomon si il salta in slavi,ne trebuia fantanile pl si statui puse in sensuri giratori,asta sigur e din Cv9 ca toti de acolo il idolatrizeaza ca le aduce muzica populara

  7. #7
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    979

    1. Ce se intampla cu dosarul PENAL al lui Solomon ?!
    Ce fac procurorii ?!

    2. Dinca, esti numai un pdl-ist pupinbasist, la fel ca Solomon !
    Cand iti face Basescu si tie dosar, ca sa aiba cu ce te santaja ? Sau deja ai ?
    Dispari !

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.