Fermierii primesc, din martie, subvenţiile în sectoarele zootehnic şi vegetal şi pentru...

Fermierii primesc, din martie, subvenţiile în sectoarele zootehnic şi vegetal şi pentru motorină

2.777
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) anunţă efectuarea plăţilor către fermieri, începând cu data de 27 februarie a.c.. Vor fi viraţi în conturile agricultorilor banii aferenţi plăţilor naţionale complementare directe în sectorul vegetal pentru cererile depuse în anul 2012; plăţilor naţionale complementare directe în sectorul zootehnic pentru cererile depuse în anul 2012 şi ajutorului de minimis pentru fermierii afectaţi de secetă

Totodată, MADR va transmite, în perioada următoare, pe circuitul de avizare, actele normative elaborate în baza legii bugetului, necesare efectuării plăţilor în ce priveşte: schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), subvenţionarea accizei la motorina utilizată în agricultură (activităţi ale trim. IV din 2012), plata primelor de asigurare, ajutorul pentru ameliorarea raselor de animale.

Conform informării MADR, se estimează că „începând cu prima săptămână a lunii martie, sprijinul acordat în baza acestor acte normative va fi virat în conturile fermierilor”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.