Intalnire cu viceprimarul Dinca Marinica

Intalnire cu viceprimarul Dinca Marinica

426
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe facebook Marinica Dinca ne-a adresat o invitatie:

As vrea sa invit toti „facebook-istii” la o discutie relaxata, fata in fata de data aceasta. Doresc sa discut cu tinerii din mediul virtual, sa le ascult problemele si propunerile si sa ne cunoastem reciproc mai bine. Discutia va avea loc in sala unui restaurant din Brazda lui Novac cel mai probabil, dar detaliile finale le voi anunta zilele urmatoare. V-as ruga pe toti care vreti sa luati parte la aceasta discutie sa va anuntati prezenta cu un „join” pe facebook sau la numarul de telefon 0744.342.295.

Va multumesc si va astept in numar cat mai mare.

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    387

    Pe mine unul ma ametesc alegerile astea enorm. In mod normal as alege USL-ul (Olguta Vasilescu) dar nu pot sa trec peste ignoranta ei fata de tinerii de pe internet, cu care ar putea sa intre usor in contact prin intermediul craiovaforum/facebook. In acelasi timp, desi n-as alege PDL-ul nici mort, nu pot sa nu admir ca dl. Dinca Marinica incearca totusi sa intre in contact cu generatiile viitoare ale Craiovei.

    Deci, trag linie de total. Ma enerveaza la culme modul asta de a face campanie in care iti faci un blog si trantesti niste filmulete cu Craiova „reimprospatata” al Olgutei Vasilescu, desi increderea mare e in USL. Imi place modul de campanie al lui Dinca Marinica, vorbeste cu tinerii, raspunde intrebarilor.. incearca. Pana la urma nu am nicio garantie ca o sa fie unul mai bun ca altu’ – as zice ca Olguta e competenta, dornica si motivata dar ignoranta ei imi gadila nervii iar pe de alta parte Dinca Marinica, in ciuda faptului ca e PDL-ist, vreau sa arate ca poate si isi da silinta in campanie prin discutiile cu tinerii Craiovei. Scurt si cuprinzator, o confuzie demna de „O scrisoare pierduta” – „Eu cu cine votez?”

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    388

    Pe solomon nici nu il iau in calcul, dat fiind modul marlanesc prin care se portretizeaza ca fiind salvatorul Craiovei, martirul de care putem fi mandri cu totii…

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  3. #3
    Cont oficial
    Data de inscriere
     08-05-2006
    Mesaje
    111

    Multumesc pentru cuvintele frumoase. Sa stii ca nu numai activitatea mea de aici inseamna deschidere catre viitor, tineret si internet. Mai am si alte lucruri cu care ma pot mandri, spre exemplu cooptarea in echipa mea a unui membru CraiovaForum si gandirea impreuna cu el a unui concept de aplicatie pentru smartphone prin care se pot trimite solicitari si sesizari catre Primarie instant si fara mare bataie de cap. Eu personal imi doresc pentru cele doua fetite ale mele un oras in care sa aiba viitor, sa-si gaseasca de munca si sa fie remunerate pe baza competentelor si pregatirii lor. Mai e mult pana acolo, ele fiind inca mici dar lucrurile daca merg in acelasi sens nu sunt deloc „roz”.

    Se poate mai bine!
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-12-2007
    Locatie
     La mama dracu'
    Mesaje
    837

    Inclin sa cred ca o sa va votez,nu suport demagogia Olgutei Vasilescu,e jignitor la adresa noastra.
    In alta ordine de idei,unde dam join pe Facebook?

    TELEFON: 0735196655.Nu raspund la beep-uriYAHOO Messenger: chick_police20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.