Ion Prioteasa, a participat, miercuri seară, la lansarea candidatului PSD la Primăria...

Ion Prioteasa, a participat, miercuri seară, la lansarea candidatului PSD la Primăria Siliștea Crucii

510
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri seară, la lansarea candidatului PSD la Primăria Siliștea Crucii, Octavian Cismaru, ocazie cu care a stat de vorbă cu câteva sute de localnici despre dezvoltarea comunei în următorii patru ani.
„Sunt astăzi aici din respect față de dumneavoastră. Este un județ mare și foarte greu să te împarți peste tot, dar am venit să-l sprijin pe primarul Octavian Cismaru de care mă leagă o lungă prietenie. Omul pe care îl susțin și îl sprijin este Octavian Cismaru, omul care nu m-a dezamăgit niciodată.
În localitatea dumneavoastră dacă s-a mai făcut ceva, atunci s-a făcut pentru că eu cu primarul Cismaru am format o echipă. Bani au fost puțini, pentru că am fost în opoziție. Pentru că nu am fost portocalii, noi nu am primit niciun fel de ban. Din bruma de bani pe care consiliul județean a avut-o, o parte s-a îndreptat către Siliștea Crucii. Ar trebui să vă uitați și în alte localități, pentru că atunci l-ați prețui mai mult pe cel care v-a fost aici primar.
Vreau să vă spun că prietenul meu Octavian Cismaru vine la mine mereu și îmi spune să mă uit către comuna Siliștea Crucii să mai facem și drumul spre Urzicuța, să facem și alimentarea cu apă, și canalizarea. De asta țin eu la el. Este preocupat de binele comunității care l-a trimis la primărie”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat, Ion Prioteasa.
La rândul său, primarul comunei Siliștea Crucii și candidat din partea PSD pentru un nou mandat, Octavian Cismaru, a declarat:
„La încheierea mandatului ne prezentăm în fața dumneavoastră să facem un bilanț al activității noastre de patru ani. Încă de la începutul mandatului am reușit să aducem iluminatul public în toată comuna, să pietruim 14 kilometri de drum, să facem legătura aceasta între Siliștea Crucii și comuna Cioroiași, să asfaltăm străzi comunale.
Tot la reușite putem bifa reabilitarea Căminului Cultural, a dispensarului uman, a primăriei noastre. De asemenea, am făcut un parc și am înființat o piață și o farmacie. Sunt opt ani de opoziție care și-au pus amprenta asupra dezvoltării comunităților conduse de primari PSD.
În continuare, pentru viitorii patru ani ne propunem pietruirea a cinci kilometri de drum comunal, să asfaltăm alte 3,5 kilometri de drum, să reabilităm piața, monumentul istoric, să finalizăm canalizarea și să dăm în folosință sistemul de alimentare cu apă. Dacă vreți să continuăm dezvoltarea comunei noastre, este necesar ca pe 10 iunie să mă votați pe mine și echipa mea de consilieri PSD, pe Ion Prioteasa și echipa dumnealui de consilieri USL”.
La evenimentul lansării candidatului PSD la Primăria Siliștea Crucii, Octavian Cismaru, președintele Consiliului Județean Dolj și candidatul USL la un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Cristinel Iovan și câteva zeci de susținători.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.