Jandarmeria Română recrutează tineri pentru o carieră militară

Jandarmeria Română recrutează tineri pentru o carieră militară

477
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tinerii care doresc să urmeze o carieră militară la Jandarmi au la dispoziţie, pentru anul de învăţământ 2012 – 2013, 157 de locuri în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt.

La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, specialitatea Ordine şi Siguranţă Publică există 45 locuri la zi (40 pentru bărbaţi, 3 locuri pentru femei, un loc pentru romi şi un altul pentru maghiari), iar la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani sunt 56 de locuri (45 pentru bărbaţi, 5 pentru femei şi 6 locuri la S.P.P. în momentul absolvirii). Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni îi revin 50 locuri (45 pentru bărbaţi şi 5 pentru femei).

28 de locuri în MApN pentru jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt recrutează candidaţi şi pentru locurile Ministerului Administraţiei şi Internelor în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale. Astfel, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu pune la dispoziţie 2 locuri pentru Jandarmeria Română (bărbaţi) la Ştiinţe militare şi informaţii, specialitatea Management economico – financiar, Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov pune la bătaie 12 locuri pentru bărbaţi care se vor specializa în Managementul traficului aerian (Aviaţie nenaviganţi – Stat Major), iar Academia Tehnică Militară Bucureşti are, la Facultatea de Mecatronică şi Sisteme Integrate de Armament, 2 locuri pentru bărbaţi. De asemenea, la Facultatea de Sisteme Electronice şi Informaţii Militare există 6 locuri, din care 2 pentru Jandarmeria Română (bărbaţi) – Inginerie electronică şi telecomunicaţii, specialitatea Transmisiuni şi 6 locuri la Calculatoare şi tehnologia informaţiei.

Condiţii

Cererile de înscriere la concursul de admitere în învăţământul universitar vor fi primite de structura de Resurse Umane a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, până la data de 22 iunie 2012, iar pentru şcolile postliceale, până la data de 10 august 2012. Dosarele de recrutare ale candidaţilor se depun până la 22 iunie 2012, iar pentru şcolile postliceale, până la 24 august 2012.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    163

    Sunt discromat deci neinteresant …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.