Marijean Marinescu: “Ce se întâmplă acum în România, nici în Africa nu...

Marijean Marinescu: “Ce se întâmplă acum în România, nici în Africa nu se întâmplă!”

386
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a susținut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că tot ce se întâmplă în ultimele zile reprezintă un atac împotriva a tot ceea ce s-a realizat în 22 de ani, și nicidecum o dispută politică.

Marian Jean Marinescu susține că în 22 de ani a văzut multe evenimente, de la Revoluția din decembrie, când se afla în stradă, la mineriade, una dintre ele din ostura de prefect, însă ceea ce se întâmplă acum nu poate fi de înțeles pentru nimeni.

“Nu este cinstit ce se întâmplă în acest moment. Anumite acțiuni au fost făcute la limita legii, altele dincolo de lege. Nu poți să destitui în trei zile primii trei oameni din stat. Asta nu se întâmplă nici măcar în Africa”, a declarat Marinescu.

Europarlamentarul doljean mai susține că toate eforturile făcute în timp de 22 de ani au fost făcute praf în câteva zile.

“Noi vom face toate eforturile pentru a convinge oamenii să vină la vot, să voteze împotriva haosului din statul român, să voteze împotriva atacului asupra justiției, asupra statului de drept”, a completat Marian Jean Marinescu.

Ștefan Stoica susține că Traian Băsescu este singurul care a asigurat un drum corect pentru români. Criza financiară nu avea cum să evite România, iar PDL și Traian Băsescu au făcut tot posibilul ca în țară să nu fie cazuri în care să nu se ia pensiile, alocațiile.

“Vom merge în campanie, pentru ca oamenii să voteze nu împotriva demiterii președintelui României”, a declarat Ștefan Stoica.

Cei doi reprezentanți ai PDL susțin că vor organiza întâlniri cu susținătorii pentru a-i convinge să meargă la vot pentru a vota împotriva atacului asupra românilor.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.