Olguţa Vasilescu a aflat după doi ani că era anchetată de ANI

Olguţa Vasilescu a aflat după doi ani că era anchetată de ANI

953
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul PSD Dolj a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă despre faptul că a fost anchetată de Agenţia Naţională de Integritate (ANI)  timp de doi ani, dar ea aflat abia acum.

Olguţa Vasilescu susţine că ANI a acuzat-o pe nedrept şi a apelat la partizanii coaliţiei pentru atacuri în presă: „Au comandat un articol injurios la adresa mea, într-unul din oficioasele băsiste, cum că aş fi intrat prin fraudă în posesia unor terenuri, apoi au trecut la atacuri publice”.

Se pare că instituţia publică a ajuns să o acuze şi de calomnie, în urma unei declaraţii pe care ea a făcut-o într-o conferinţă de presă despre o licitaţie de trei milioane de euro şi alte achiziţii ale Guvernului. Deşi senatorul PSD se aştepta să primească nişte răspunsuri, spune ea, s-a ales doar cu nişte articole comandate în presă. După doi ani, ANI a încetat cercetările pentru că nu ar fi găsit nimic ilicit în posesia Olguţei Vasilescu, după cum a mărturisit chiar ea.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.