Olguța Vasilescu după întâlnirea cu oamenii: Nu există spații de joacă, străzi,...

Olguța Vasilescu după întâlnirea cu oamenii: Nu există spații de joacă, străzi, parcări, toată Craiovița e varză

331
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguța Vasilescu, candidata USL la Primăria Craiova, a pornit astăzi pe străzile Craioviței, împreună cu staff-ul de campanie, pentru a înmâna flayere, integrame, tricouri sau jucării pentru copii.

 

Marșul a pornit de la un supermarket din cartier și a durat două ore. Alături de ea s-au aflat noul secretar de stat de la Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Fifor, dar și Gheorghe Nedelescu, fostul viceprimar. „Am constatat că nu există spații de joacă, străzi, parcări, toată Craiovița e varză. Chiar și locuitorii de aici se plâng, deși pe la alții nu s-a făcut absolut nimic, iar în Craiovița se refac bulevardele. Am trecut pe aici pentru ca oamenii să ne vadă că suntem pregătiți să ne apucăm de treabă.

Unii au preferat să discute cu senatorul PSD despre problemele cu care se confruntă.

„Am făcut un leagăn pentru fetiță în spatele blocului, acum cinci ani, și doamna Miulescu cu domnul Nedelescu mi-au ordonat să tai acel leagăn pentru că nu este spațiu de joacă. Și am vrea dacă se poate un loc de joacă pentru copii”, s-a plâns un bărbat.

Un altul a avut nelămuriri în privința abonamentelor RAT: „De ce Solomon n-a făcut un abonament cu 10-15 călătorii ca să circule toată lumea cu autobuzul. Soția mea are o pensie de 600 de lei și niciodată n-a circulat cu abonament gratuit”, a povestit acesta nemulțumit.


 



5 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Mesaje
    381

    craiovita este peste 70% asfaltata si cu locuri de parcare ,mai sunt frate si strazi precum raului , zona 1 mai care trebuie sa aiba drumuri , ce tot se plang ???

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    40

    Ce gluma buna…daca nici Craiovita nu sta bine acum, ce sa mai vorbim de celelalte cartiere de la periferie?

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    41

    „toată Cracoviţa e varză”
    Acuma sigur o să votăm pe Olguţa, mulţumim şi o anunţ că sentimentul este reciproc: Adică şi Cracoviţa crede că Olguţa este varză.

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-05-2010
    Mesaje
    8

    Intr-adevar in aceasta perioada se asfalteaza masiv in Craiovita dar consider ca este cel mai ingrijit cartier. Are locuri de joaca destule, parculete, chiar alei in scuar-urile mari. Parcarile dintre blocuri sunt toate asfaltate. Odata cu noul asfalt pus pe strazile principale acum s-au facut alte parcari. Si un sens giratoriu in intersectie la Materna care este fff util pt fluidizarea traficului. SI toate astea realizate in timpul mandatului lui Solomon. Nu ma intereseaza politica, nici nu ma pricep…dar adevarul este ca Olguta asta e chiar „varza”…. Sa nu mai comenteze doar de dragul de a comenta….

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    2

    Doamna Lia Olguța Vasilescu am si eu o intrebare pe care as vrea sa vi-o adresez. In fata blocului 51-41 din Rovine era pana acum vreo 10 ani un maidan plin de gropi, atunci cand ploua venea apa dintre blocuri si sapa un sant de circa 50 cm adancime, era un pericol public pentru copii care se jucau in zona si nu numai. Locatarii blocului care aveau masini, au luat initiativa si au platit 2 basculante de pietris, 2 de nisip, 100 de saci de ciment, utilaje si o echipa de muncitori, si, au nivelat si cimentat respectiva suprafata. Acolo, in mod civilizat, s-au putut parca cam opt masini. Acum doi-trei ani cand s-au refacut trotoarele si aleile, muncitorii ne-au inchis accesul in aceasta suprafata betonata cu o bordura inalta. Explicatia a fost ca a castigat cineva in instanta acest loc si ca nu mai avem voie acolo. De atunci nimeni nu a mai venit, sta suprafata respectiva neocupata iar noi ne tinem masinile in strada pe unde gasim un loc. Colac peste pupaza, peste drum si-a facut recent noul sediu PNL Dolj. Se tin sedinte, adunari, consfatuiri, vin cu masini si ocupa si putinele locuri pe care le mai aveam in strada. Sunt zile si ore cand efectiv nu mai avem loc unde sa parcam. Puteti sa ne spuneti si noua care este situatia juridica a acelui teren, de ce nu ni se permite sa ne parcam masinile in fata blocului nostru de atatia ani. Am investit atatia bani degeaba ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.