Parlamentarii PSD de Dolj vor dona o parte din indemnizații Asociației Dincolo...

Parlamentarii PSD de Dolj vor dona o parte din indemnizații Asociației Dincolo de Autism Craiova

393
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Parlamentarii PSD de Dolj vor dona o parte din indemnizații Asociației Dincolo de Autism Craiova

 

Din momentul în are au intrat în protest parlamentar, social-democrații au anunțat că își vor dona indemnizațiile încasate pe perioada protestului.

Parlamentarii PSD de Dolj vor dona o parte din indemnizații Asociației Dincolo de Autism Craiova, și alta unor cazuri sociale indicate de DGSPC Dolj, a anunțat senatorul Lia Olguța Vasilescu: ”Parlamentarii PSD de Dolj au hotărât ca o parte din indemnizaţia lor să meargă către Asociaţia Dincolo de Autism Craiova, astfel încât copiii cu probleme să poată beneficia de asistenţa de care au nevoie pe perioada verii, restul urmând să meargă la cazuri sociale, pe care ni le-au semnalat cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Dolj. Am ţinut ca o parte din indemnizaţie să o donăm, cu toţii, în acelaşi loc, pentru a demonstra că suntem o echipă şi pentru că ne-au sensibilizat cei care lucrează cu aceşti copii, aflaţi în dificultate”.

PSD Dolj mai are 4 deputaţi şi un senator, după plecarea lui Florentin Gust Băloșin și excluderea din partid a lui Mircea Geoană.


Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.