PNL Dolj: Birou de conducere dizolvat şi preşedinte nou în filiala liberală....

PNL Dolj: Birou de conducere dizolvat şi preşedinte nou în filiala liberală. La Tineret

382
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 În urma evenimentelor de săptămâna trecută biroul de conducere al filialei de tineret din cadrul PNL DOLJ a fost dizolvat, declanșându-se astfel procedurile statutare de reorganizare.

Biroul Permanent Național al TNL l-a desemnat prin vot pe Adrian Bițîna, viceprimar al Comunei Castranova, să ocupe funcția de Președinte interimar al TNL Dolj, cu mandatul de a organiza biroul de conducere al organizației județene de tineret din cadrul PNL.

 

Propunerile pentru noul birou au ținut cont de activitatea în cadrul partidului și implicarea in acțiunile organizației, fiind selectați atât tineri liberali din Craiova, cât și din organizațiile din teritoriu.

Luni, 24.03.2014, prima ședință a noului Birou s-a desfășurat cu sala plină, nelipsind niciunul dintre membrii cu ștate vechi in TNL Dolj, acest lucru dovedind unitate, implicare și atașament față de PNL.
Principalele obiective care cad în sarcina noului Birou Județean al TNL Dolj sunt organizarea cât mai bună a campaniei pentru Alegerile Europarlamentare, atragerea de noi membri si consolidarea structurilor TNL din teritoriu.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2563

    fug si astia mici?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.