Să-ți fie rușine Mărinică Dincă pentru o asemenea propunere

Să-ți fie rușine Mărinică Dincă pentru o asemenea propunere

401
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu știu cine îl consiliază pe Mărinică Dincă, dar o face foarte prost. Dacă îl consiliază Florentin Gust atunci problema este rezolvată și nu  mai miră pe nimeni.

În dorința de a aduna câteva voturi, pentru a nu se face în totalitate de râs, Mărinică Dincă a anunțat că va propune Consiliului Local Craiova să aprobe un proiect de hotărâre prin care să se acorde o indemnizaţii de 1.000 de euro pentru copiii nou-născuţi cu părinţi craioveni.

Totul pentru a încuraja natalitatea, fără nici un scop electoral, întrucât în urma recensământului, s-a stabilit că populaţia craioveană are cu 40.000 de locuitori mai puţin.

Dacă nu știe, Mărinică Dincă va afla acum că în octombrie 2010, partidul din care face parte, în frunte cu președintele PDL, Emil Boc, care era și premier, a venit cu o ordonanţă de urgenţă pentru reducerea cheltuielilor sociale.

Tinerilor căsătoriţi nu mai primesc în urma acestei ordonanțe de urgență nici cei  200 euro din partea statului, dacă se aflau la prima căsătorie.

Dacă statul român, condus de Traian Băsescu a tăiat 200 de euro, cum ar putea Mărinică Dincă să le dea tinerilor 1000 de euro?  Și cine ar putea să se pună pe făcut copii că le-a zis acest personaj șters, pe care nimeni nu îl ia în serios, și care nu știe nici măcar ce măsuri a luat guvernul în care PDL este majoritar.

Dar se știe că Mărinică Dincă se crede Robin Hood, și poate că se pune pe luat bani de la colegii bogați din partid, ca să le dea tinerilor părinți ca să poată să își crească odraslele. Să-ți fie rușine Mărinică Dincă pentru o asemenea propunere.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.