Samsung România dă startul Caravanei „Trends of Tomorrow”, ediția 2013

Samsung România dă startul Caravanei „Trends of Tomorrow”, ediția 2013

729
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Samsung Electronics România continuă campania educaţională „Trends of Tomorrow” – proiect de CSR demarat în 2011 – care are ca scop susţinerea orientării profesionale şi a dezvoltării personale a tinerilor liceeni, oferindu-le elevilor o “oră smart”, în cadrul căreia vor afla care sunt tendinţele pe piaţa muncii şi aptitudinile digitale de care au nevoie în carieră. În primă fază, Caravana va ajunge în cinci orașe din țară – Craiova, Constanța, Ploiești, Sibiu și Galați – şi se va desfășura în intervalul 15 mai – 5 iunie a.c.

Elevii de clasele a X-a si XI-a din Craiova, Constanța, Ploiești, Sibiu și Galați vor afla cum îşi pot construi cariera într-o lume digitală.

Caravana va ajunge în liceele de prestigiu din cele cinci orașe cu scopul de a le oferi tinerilor o perspectivă despre importanţa aptitudinilor digitale în construirea traseului professional. Liceenii vor primi sfaturi utile pentru orientarea profesională de la un specialist în domeniul resurselor umane – respectiv Aurora Mateiuc, eJobs – pornind de la dobândirea aptitudinilor necesare angajării, până la completarea corectă a unui CV, pentru a-şi mări, astfel, şnsele de angajare..

Pentru că ne aflăm într-o eră în care informația este la un click distanță, tinerii se confruntă, adesea, cu dificultatea de a alege informația cu adevărat valoroasă pentru ei, din cauza volumului ei imens care îi înconjoară. De aceea, orice recomandare din partea unor specialiști, este mereu binevenită. Prin intermediul acestei etape a campaniei Trends of Tomorrow ne dorim să oferim informații specifice despre pașii de urmat la început de carieră şi considerăm că aptitudinile digitale sunt deosebit de importante pentru traseul profesional al tinerilor”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung România.

Trends of Tomorrow  accesibil şi pe Facebook  

 Campania „Trends of Tomorrow” le oferă tinerilor informații nu doar prin intermediul orelor SMART desfăşurate pe perioada caravanei, ci și prin pagina oficială de Facebook (http://www.facebook.com/SamsungTrends), Trends of Tomorrow. Astfel, o aplicație special dezvoltată le stă la dispoziție pentru a învăța modalitatea corectă de completare a unui CV. De menţionat că fiecare utilizator are ocazia să o completeze cu datele sale, iar aplicația va genera un CV, care poate fi descărat direct de pe pagina de Facebook. Pe lângă posibilitatea de a-și realiza CV-ul prin intermediul rețelei de socializare, tinerii vor putea găsi și sfaturi practice care să îi ajute pe parcursul primilor pași în carieră.

Programul local “Trends of Tomorrow” face parte din programul global de responsabilitate corporativă „Hope for Youth”, în cadrul căruia Samsung utilizează inovaţia şi tehnologia care au contribuit la succesul companiei în susţinerea dezvoltării tinerilor din întreaga lume.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1319

    reclama???

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    514

    Isi mai arata si ei produsele moca

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.