Scene de sex la Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova

Scene de sex la Liceul Teoretic „Henri Coandă” din Craiova

5.827
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(10 voturi, media: 3,60)

Doi elevi de clasa a VIII-a şi o elevă de clasa a IX-a au ajuns în atenţia conducerii unităţii de învăţământ, după ce mai multe filmuleţe cu cei trei ar fi ajuns pe Internet. Aceştia ar fi făcut sex pe terenul de sport, care este acoperit de un balon. După ce vestea că partida de sex a ajuns pe internet, în urmă cu o săptămână, şi a făcut înconjurul liceului, filmuleţele au fost şterse, susţin „protagoniştii”.

Imediat ce conducerea liceului a aflat de isprava celor trei elevi, părinţii lor au fost chemaţi la şcoală. Adolescenţii sunt acum în vizorul conducerii pentru întreţinere de relaţii sexuale în incinta şcolii, cei trei elevi recunoscând că au întreţinut relaţii intime şi s-au lăsat filmaţi.

În acest caz au fost sesizate şi organele de anchetă. Vinerea trecută, reprezentanţii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au aflat de incindet de la directorul Liceului, Mihai Dragu. Potrivit acestuia, astfel de filmuleţe ar mai fi fost realizate de elevii unităţii şcolare, însă nu există probe în acest sens. În prezent, atât la nivelul şcolii, cât şi al BCCO Craiova anchetele sunt în desfăşurare.



14 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2411

    Scolile s-au schimbat,si probabil si mentalitatea profesorilor.Dar mentalitatea elevului de azi s-a schimbat fata de mentalitatea elevului din trecut?Bineinteles,exista elevi si elevi,depinde de educatia de acasa a fiecaruia,dar per total,mentalitatea lor s-a schimbat.Probabil si din cauza noilor tehnologii,internetul,televizorul de dimineata pana seara,toate acesta au influente bune asupra elevului,dar aspecte mai putin dorite-exemplul de azi.
    Lumea se schimba cu,sau fara acordul nostru,este ceva inevitabil.Noua generatie de elevi nu este preocupata de scoala,dar este mai capabila sa puna informatiile cap la cap.
    Cei mai multi dintre profesori considera ca interesul scazut fata de scoala este cauzat de inflenta societatii si de mijloacele de comunicare in masa la care elevii sunt supusi.
    O alta cauza o constituie lipsa de supreveghere a copiilor si neimplicarea familei in educatia lor,urmata de structura materiei scolare care este mult prea stufoasa,si lipsita de motivatie.
    Cu siguranta ”elevi de azi,oamenii de maine”isi vor pune adanc amprenta asupra acestei societati,atat din punct de vedere teoretic,cat si practic.

  2. #2
    Helper
    Data de inscriere
     07-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    442

    In baie am vazut, pe terenul de sport- vazut, acum urmeaza sa vedem scene de sex in timpul orelor de curs, de fata cu profesorul. La elevii de „astazi” ne putem astepta la orice. Iar aici de vina nu sunt decat parintii, care le pun la dispozitie copiilor absolut toate mijloacele moderne de informare, si aici ma refer la elevii din clasele primare care nu cred ca mai este vreunul fara telefon mobil, si internet acasa. Si ne miram de unde atata „imaginatie”.

    0761656449
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-10-2009
    Mesaje
    49

    Elevul de azi nu mai citeste atatea carti,prefera sa caute pe internet detalii despre informatia de care are nevoie,face un search si monitorul se umple de sute de pagini.Tindem oare spre superficialitate?Poate in viitorul apropiat o sa dispara cartile,o sa dispara scrisul de mana?!

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     La etaj :D
    Mesaje
    715

    Usor, usor, se duce tara asta pe….
    Astia sunt Romanii de maine…

    "Is curious, scandalous, don't be so furiousLife is a bad joke, don't take it serious, When I feel myself double-crossed, not lostNothing can make me swallow my words."
  5. #5
    Afacerist
    Data de inscriere
     12-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    68

    Acestia ne platesc noua pensia

    Drive outlasts natural talent.Y!M ID: sarpelenostruE-Mail: sarpelenostru@gmail.comTELEFON: 0742748494 (Orange)-StimAƒ, Cristian
  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1164

    E de la hormonii cu care se cresc animalele/gainile pe care le mananca apoi copii ) Oricum azi aproape toate fetele sunt curve de la 12-13 ani deci e si logic ca baietii sa sara pe ele

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2012
    Mesaje
    14

    Sa renunte la …feronomi.

  8. #8
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-02-2011
    Mesaje
    24

    Sa se introduca proba la…bac,nu vor mai fi surpizele din anii trecuti.

  9. #9
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1007

    au facut si ei un ban cinstit

  10. #10
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    17

    Se vede lipsa de educatie a parintilor, a adultilor in general. De aia sunt copiii asa.
    Simplu.
    Din asemenea situatii reiese ceea ce au in cap si profesorii, adica varza. Din o suta de profesori abia daca gasesti zece mai seriosi. Restul, daca nu ar exista teama de pedeapsa penala, ar transforma scolile in bordeluri (ceea ce se si intampla uneori).
    Asa e cand ajunge orice prost/infractor la putere.
    Observati cum se actioneaza atunci cand se fac anchete cu privire la astfel de cazuri. Se arunca tot pe copii si nu raspunde niciun adult (or foarte rar , isar pedeapsa e formala).
    Deci, intr-o societate condusa de oameni imorali si/sau prosti (netrebnici) asta este rezultatul.
    Copiii aia nu inteleg ca, de fapt, ei isi distrug vietile. Lor li se pare , la varsta lor, ceva distractiv, senzational etc.
    La salariile alea, oricum, foarte foarte putini oameni de calitate se intalnesc in sistemul educational. Cine naibii se va bate, ce om inteligent si integru, sa ocupe un post de profesor pentru cateva sute de lei si sa aiba colegi tot felul de damblagii?!

  11. #11
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    380

    Ce e si scoala in ziua de azi… presupun ca ea i-a in vatat din moment ce ea era mai mare

  12. #12
    Racer
    Data de inscriere
     04-05-2006
    Locatie
     de unde stii tu ma ?!
    Mesaje
    393
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    au facut si ei un ban cinstit

    Corect

  13. #13
    legalizez ganduri
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Above And Beyond
    Mesaje
    9742

    Fata aia este o panarama…baietii s-au golit si ei…asta este..viata este o curva..trebuie f….a

    i¿½Fixeaza-ti in minte chiar de acum o regula si un ideal de purtare carora sa te conformezi atat in singuratate cat si intre oameni, caci intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine.i¿½Nicolae IorgaR.I.P Ovidiu
  14. #14
    ignor retarzii
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Mesaje
    749

    Toate ca toate, vrem sa vedem filmuletul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.