Solomon şi Vasilescu se jură că nu există nicio casetă. Atunci pe...

Solomon şi Vasilescu se jură că nu există nicio casetă. Atunci pe ce se ceartă?

422
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De câteva zile doi dintre candidaţii la primăria Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi Antonie Solomon, fac schimb de replici în media craioveană pe marginea unei casete care pare se a fi compromiţătoare la adresa senatorului candidat. Cu toate că amândoi neagă existenţa unui asemenea „material de campanie”, niciunul dintre cei doi nu pune punct acestui subiect.

În urmă cu câteva zile, senatorul Lia Olguţa Vasilescu, candidat la primăria municipiului Craiova, anunţa pe Facebook că este şantajat cu o casetă de cineva apropiat lui Antonie Solomon. Au urmat câteva zile în care toată lumea făcea presupuneri pe marginea acestui subiect. În cele din urmă, astăzi, cei doi candidaţi implicaţi în discuţiile pe tema casetei au concluzionat: această casetă nu există. „Vă jur pe Biblie, oamenii lui Solomon nu fac lucruri agresive. Eu nu am plătit un ziarist să dea în adversarii politici. Nu ştiu de ce victimizează toţi că nu ştiu ce le fac oamenii lui Solomon. Oamenii mei înseamnă Florin Lobdă, un băiat de mare caracter, Teo Sas şi cei cinci consilieri care vin după mine şi încă vreo doi-trei de la partid, ăştia sunt oamenii lui Solomon. Dacă îi vedeţi vreodată că incită la violenţă de limbaj prin cartiere, atunci puteţi să spuneţi <<da, domnule, uitaţi ce fac ăştia>>. Eu am spus că fac campanie elegantă şi acum vor să tragă în patera cealaltă. Deci vă jur pe Biblie că nu am nici un amestesc cu casete. Nici nu mă interesează. Ştiu că odată zicea că cei de la PSD au şantajat-o şi a trebuit să plece de la PRM cu o casetă. Acum e invers. Deci nu ştiu despre ce casetă este vorba, fiecare cu viaţa lui, cu păcatele lui, ştie ce a făcut până la urmă. Ne judecă acolo Dimnezeu când om trece. Eu sper să mă duc în iad, dar pe treapta aia mai sus. Deci, vă jur că nu am nici un amestec şi niciodată nu voi face aşa ceva. Dacă există cineva din anturajul meu care face o tâmpenie, jur că nu mai candidez la Primărie. E mizerabil, abject să spui aşa ceva”, a declarat Antonie Solomon, într-o conferinţă de presă.

Imediat, senatorul Lia Olguţa Vasilescu i-a dat replica lui Antonie Solomon, printr-un comunicat de presă. Îl redăm integral pentru ca dumneavoastră cititorii să fiţi cei care trageţi concluziile pe marginea acestui subiect. „Am luat, astăzi, act de declaraţia domnului Antonie Solomon că nu mai candidează pentru funcţia de primar al Craiovei, dacă cineva din staff-ul de campanie al domniei sale va da publicităţii vreo casetă compromiţătoare cu mine. În acest context, vreau să fac următoarele precizări: Prin această nouă declaraţie, dl. Solomon sugereză că ar fi motive să mă tem, dar dumnealui e un gentlemen şi vrea să mă protejeze, ceea ce demonstrează, încă o dată, că  se află în spatele acestui zvon mizerabil. În plus, continuă să-l amplifice, spunând textual: <<Ştiu că odată se spunea că Olguţa Vasilescu a trebuit să plece de la PRM la PSD, fiindcă cei de la PSD o şantajau cu o casetă.>> Abordarea mi se pare lipsită de orice urmă de bun simţ, mai ales din partea unei persoane care a fost şi la reeducare. Nu m-am referit niciodată la staff-ul de campanie al domnului Solomon, ci la un jurnalist de la săptămânalul unui apropiat al d-lui. Solomon, săptămânal care apare doar în perioada campaniilor electorale, cu scopul vădit de a arunca lături în direcţia adversarilor săi politici. Acelaşi zvon a fost aruncat, întâmplător sau nu, de acelaşi săptămânal, în campania din 2008, despre contracandidatul de atunci al domnului Solomon, cu scopul de a-l timora pe acesta. Nu există nicio casetă compromiţătoare cu mine şi nu am fost niciodată, în întreaga mea carieră, implicată în vreun scandal, de orice natură. Îmi doresc ca dl. Solomon să candideze şi să accepte solicitarea mea de dezbatere televizată, pe teme de interes general, inclusiv cheltuirea banului public. Menţionez că asemenea tentative de a-mi strica imaginea publică le consider penibile şi disperate, iar expresia <<fiecare are un mort în şifonier de care trebuie să se teamă>>, este inaplicabilă în cazul meu”.

Citind cele două declaraţii de presă, logica ne spune că atât timp cât cei doi susţin că această casetă nu există, practic, lipseşte obiectul disputei. Prin urmare, ce rost atâta tevatură pentru nimic?

 

Sursa: lupamea.ro

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Mesaje
    67

    A vazut ca are 0 sanse sa castige si acum face pe victima, poate o si vedem plangand, cum a facut base. ii mai trebuie lui solomon casete si certuri cu ceilalti candidati cand el are 70%. se mira ce sa faca doar pentru a mai castiga niste voturi, daca este asa cinstita si curata nu ar trebui sa se teama de nicio caseta, ori se simte cu musca pe caciula, a luat si dumneaiei ceva spaga?, sau a dat cuiva spaga?, mi se pare cam ingrijorata de acea caseta, doar zvonul ii provoaca insomnii !!!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    5

    nu cred ca solomon are 70%, cine il mai voteaza? in mandatul asta au fost deficiente majore in administrarea orasului.
    ar fi un paradox, ca un primar care a fost inchis pentru coruptie sa castige un nou mandat… chiar am fi de rasul lumii…

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    4

    Solomon are 60 % numai pe Craiova Forum si in visele lui.
    Craiovenii trebuie sa se trezeasca, sa mearga la vot si sa voteze un candidat fara problemele grave pe care le are Solomon.
    Ar fi cazul sa ne trezim si sa incercam sa mai schimbam cate ceva.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-11-2007
    Mesaje
    20

    solomon nu are ce sa mai caute la primarie… un puscarias ne reprezinta pe noi? treziti-va oamnei buni!!!

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3969

    Acum sunt prieteni

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.