Start “fals” în campania electorală. În unele localități nu s-a mai așteptat...

Start “fals” în campania electorală. În unele localități nu s-a mai așteptat miezul nopții

650
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Mai multe echipe de militanți ai partidelor politice plecate la ora 00.00 pentru a lipi afișele electorale au întâmpinat o problemă: potrivit oamenilor legii, campania începea de-abia la ora 7 dimineața. După negocieri și studieri ale textului de lege, s-a dat liber la afișaj. E oficial: a început campania electorală.

Puțin după ora 00.00, în fața primăriei Craiova și-au făcut apariția reprezentanții mai multor partide politice și alianțe: UNPR, PP-DD și USL. Primele afișe s-au lipit cu emoții, pentru că polițiștii comunitari au explicat faptul că de-abia la 7 dimineață începe campania electorală.

 

“Este ordin al prefectului, până mâine la 7 nu se pot lipi afișe”, le-a spus un polițist comunitar băieților pregătiți cu afiși și tuburi de aracet.

În scenă a intrat Mihai Cilibiu, președintele PP-DD Dolj, care a scos și textul de lege din servietă.

“Dacă aici spune că începe vineri, pe data de 11, fără a se preciza ora, este ora 00.00″, a explicat liderul PP-DD polițiștilor comunitari.

 

Într-un final aceștia au cedat, permițând susținătorilor formațiunilor politice să se apuce de treabă.

În alte locuri, panourile de afișaj electoral erau deja pline. De altfel, în județ, în mai multe comune, nu s-a mai așteptat nici măcar miezul nopții. Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că în anumite comune, bannerele electorale fuseseră afișate încă dinainte de lăsarea serii.

O fi fost sau nu start fals în campania electorală, nu avem idee însă este oficial: de azi, până sâmbătă, 9 iunie, este nebunie electorală. Sau campanie, dacă o mai putem numi  așa.

 

Sursa: oradedolj.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-05-2012
    Mesaje
    2

    Intra pe http://www.voievodate.ro si joaca gratis un joc online romanesc. Inscrie-te si alege CETATEA CRAIOVA. Cea mai organizata si cea mai unita cetate.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    75

    Adevarata campanie este atunci cand se va da ulei, zahar si altele asemenea pentru voturi.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-10-2007
    Mesaje
    38

    scrieti si despre panourile aduse de dinca aduse lipite direct cu afisul lui sus in colt in dreapta

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    79

    Nimic nu ma mai mira cand e vorba de .ro …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.