Ţărănistul Duduială îl trage la răspundere pe Solomon, pentru străzile neîntreţinute şi...

Ţărănistul Duduială îl trage la răspundere pe Solomon, pentru străzile neîntreţinute şi câinii vagabonzi

360
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PNŢCD Craiova i-a adresat o scrisoare primarului Antonie Solomon, prin care îi cere, printre altele, să răspundă pentru defecţiunile care au apărut pe străzile Calea Bucureşti şi Spaniei, deşi au fost reabilitate de curând.

Conform țărănistului Duduială, pe trotuarul de pe Calea București, zona Rotonda – Piață, pe sensul care duce spre centru, lipsesc o serie de borduri. De asemenea, el mai atrage atenția asupra gardurilor metalice de pe strada Spaniei, care acum sunt rupte și îndoite.

„Atunci când ați executat aceste lucrări, nu v-ați gândit că ele trebuie și întreținute în timp? Fără întreținere, în câțiva ani, aceste zone vor arăta mai rău decât înainte de reabilitare, ceea ce înseamnă că sumele cheltuite pentru aceste lucrări nu și-au atins scopul”, a spus Gheorghe Duduială.

În scrisoare, acesta mai întreabă despre câinii vagabonzi, care se pare că acum câteva zile, doi delegați ai unui mari companii, veniți din străinătate, au fost mușcați de niște câini maidanezi. „Ce v-a împiedicat, domnule primar, să rezolvați problema câinilor maidanezi din oraș?”, i se adresează Duduială lui Solomon.

Diana Zamfir



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     09-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    106

    Cat tupeu si pe nenea asta…Pai avem fantani arteziene,ce ne mai trebuie strazi ?:~)

    Best to be king for a day than a shmuck for a lifetime!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.