Trei zile dedicate Slatinei

Trei zile dedicate Slatinei

1.598
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a VII-a ediţie a manifestării „Slatina, dragostea mea” va debuta vineri şi se va întinde pe următoarele trei zile până duminică. Manifestările vor debuta vineri, la ora 15.00, cu expoziţia de pictură „Strada Lipscani-2011”. Lucrările au fost realizate în cadrul taberei de creaţie şi vor fi expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.

De la ora 17.00 va începe Gala Campionilor, o festivitate de decernare de burse şi premii profesorilor, elevilor, antrenorilor şi sportivilor slătineni, găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor. După mai multe momente artistice cu formaţii şi interpreţi locali, seara se va încheia cu un recital al raperului Puya şi al trupei No Antidote.

Sâmbătă se va organiza Gala Superlativelor, unde se vor conferi titlurile de cetăţean de onoare, personalitatea anului şi managerul anului. Seara se va încheia cu un recital Tudor Gheorghe.

Festivităţile se vor încheia duminică cu Gala Seniorilor, unde vor fi premiate cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Actorul Alexandru Arşinel va susţine un recital.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.