UPDATE: Consilierii locali au decis: Primăria Craiova cumpără Balta Craioviţa

UPDATE: Consilierii locali au decis: Primăria Craiova cumpără Balta Craioviţa

1.354
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Consilierii locali, întruniţi în acest moment în şedinţă ordinară de Consiliu local, decid dacă votează proiectul de hotărâre privind achiziţionarea terenului în suprafaţă de 3 ha situat pe Calea Severinului, zona Balta Craioviţa.

Dan Daşoveanu, ales PDL, a afirmat că achiziţionarea de către Primăria Craiova a acestui teren „este o acţiune benefică şi trebuie susţinută pentru că este în interesul cetăţenilor”. Totodată, acesta a adăugăt, însă, că reprezentanţii democrat liberali din Consiliul local au de subliniat câteva probleme de fond şi doresc să facă, la rândul lor, câteva propuneri la articolele din proiectul de hotărâre cu pricina.

Proiectul a fost votat de consilierii locali: Au fost 2 abţineri, un vot împotrivă (Dan Cherciu) şi 21 de voturi pentru.

Primăria Craiova va achiziţiona terenul.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   in eter
  Mesaje
  3058

  Inseamna ca Adrian Mititelu s a scos si vom avea din nou echipa , asta daca nu i vor fi toti banii luati pt eventuale datorii din urma .

  PS VAD CA E ARTICOL VECHI deci ……………

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.