„Welcome Day” pentru studenţii străini, la Universitatea din Craiova

„Welcome Day” pentru studenţii străini, la Universitatea din Craiova

707
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Evenimentul „Welcome Day” este un prilej cu care Universitatea din Craiova doreşte să-i întâmpine, în mod oficial, în ziua de 1 noiembrie, la Craiova, pe studenţii străini.

Pe lângă reprezentanţii oficiali ai universităţii craiovene şi membri ai Departamentului de Relaţii Internaţionale, la „Welocme Day” vor lua parte studenţii străini veniţi din ţări precum Spania, Franţa, Turcia şi Kazahstan, coordonatorii departamentali care le vor îndruma parcursul academic timp de un semestru sau un întreg an academic, dar şi un grup de studenţi români, care au trăit deja experienţa unei mobilităţi în străinătate şi care s-au oferit să sprijine voluntar activităţile internaţionale şi interculturale desfăşurate la Universitatea din Craiova.

„Welcome Day” este organizată de Departamentul de Relaţii Internaţionale al Universităţii din Craiova şi are ca obiectiv principal facilitarea integrării în viaţa socială, academică şi culturală locală a studenţilor internaţionali care au ales universitatea noastră pentru a studia.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1836

    sunt buni caci cheltuie banii aici

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    111

    ”Welcome Night” in Caminele UCV. Din pacate, eveniment neimpozitat…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.