DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 17 august, Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program de super experimente știintifice dedicate copiilor, în intervalul orar 17:00-20:00 !

Copilăria timpurie este o perioadă de dezvoltare importantă în viaţa unui copil, perioadă în care acesta deprinde abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională şi socială. Astfel, în data de 17 august, Centrul comercial Auchan Craioviţa organizează în intervalul orar 17:00-20:00 un eveniment dedicat experimentelor știinţifice explicate pe înţelesul copiilor.

 

În colaborare cu partenerii noștri Fastrackids Craiova stimulăm creativitatea copiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii. Copiii  vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe! Atelierul se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.

 

Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier vom încălzi atmosfera cu multe surprize și concursuri cu premii.

 

Haideti să descoperim tainele știinţei prin joc !

 

Regăsiţi vizualul evenimentului atașat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi:

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.