Bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică din Australia pentru un elev de...

Bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică din Australia pentru un elev de la CN „Fraţii Buzeşti” Craiova

683
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Mihai Popa, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, a câştigat medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică, ediţia a XXV-a, care s-a desfăşurat la Brisbane, în perioada 6-12 iulie, şi a reunit 304 de concurenţi din 81 de ţări, au precizat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

În total, elevii români au câştigat două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică desfăşurată la Brisbane, în Australia.



5 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    243

    Felicitari, domnule elev!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2012
    Mesaje
    35

    propun ca voluntarii sa ofere cate 10 lei(sau cat doresc) pt acest elev. stafful craiovaforum poate organiza ceva pt colectarea banilor?

  3. #3
    A%%
    Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    247
    Citat Mesaj initiat de papin
    propun ca voluntarii sa ofere cate 10 lei(sau cat doresc) pt acest elev. stafful craiovaforum poate organiza ceva pt colectarea banilor?

    Daca nu are. Peste cativa ani o sa aiba ditamai salariul si ma bucur pentru el
    Se gandeste deja sa plece din Romania, la o facultate din UK.
    Banul conteaza pe lume. Credeai ca facut-o pentru Romania? ha ha.
    Imi pare rau pentru profesorul lui de informatica din Buzesti, care ia un salariu mizerabil.
    La ce s-o gandi omul ala? Sunt curios. Care e rezultatul muncii acelui profesor roman? pana la urma? Bani, nu prea. Glorie personala? Nu prea. Rezultate pentru Romania? NU. Elevul paraseste Romania.
    Trebuie ca marile companii de IT sa faca aici locuri mai multe si platite ca acolo, ca sa aiba niste avantaje si tarile astea sarace, dar producatoare de creier,dar, de, avem conducatori tradatori, de mamaliga.
    Statea si omul acasa la el, in tara lui…Se ducea aiurea numai in vacante.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2012
    Mesaje
    36

    pai de asta spun ca ar fi frumos sa ii aratam ca romanii se ingrijesc de el. poate nu mai pleaca. poate va pleca si se va intoarce apoi cu bani sa-i investeasca aici. dar daca nimanui nu-i pasa de el ci doar de echipele lui mititelu si olguta, e normal sa uite de unde a plecat.
    si inca ceva: niciodata, dar NICIODATA multinationalele de IT nu vor plati la fel 2 oameni din 2 tari diferite care presteaza practic aceeasi munca. un indian este platit in india cu mult mai putin decat este un suedez platit in suedia, ATENTIE!!, amandoi lucrand in aceiasi companie pe acelasi post!
    care este rezultatul muncii unui lucrator la salubritate in craiova? bani? sigur nu! impacare sufleteasca pt ca a pus osul la curatenia craiovei? nu, pt ca un necioplit va face mizerie a doua zi pe strada.
    care este rezultatul muncii unui politist? bani? nu prea. rezultate pt scaderea infractionalitatii in romania? nu, pt ca romania nu are destui bani sa tina infractorii in puscarii.
    unele meserii au rezultate, altele nu pur si simplu din cauza naturii lor si din cauza tarii in care traim. dar asta nu este o scuza ca binevoitorii sa nu-i rasplateasca campionului nostru la informatica rezultatele. ca are bani sau ca nu are, el a facut o performanta si ar fi frumos sa fie rasplatit, poate intr-o zi isi va aduce aminte si de romania(craiova)
    durerea dureroasa este ca nu se ia atitudine in mod practic fata de subiectele citite, ci doar se ia o atitudine morala si filosofica. asta e buba noastra

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-04-2007
    Locatie
     da
    Mesaje
    690

    Cel mai mare favor pe care i-l poate face Romania e sa nu-i dea nimic, sa-l lase sa plece linistit unde e mai bine. De ce sa ramana in mizeria asta?

    papin: ce spui tu e adevarat si pana la urma normal; nu e vina nimanui ca indienii se multumesc cu mai putini bani, pe cand suedezii nu.

    blacker than the blackest black. TIMES INFINITY

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.