Curtea de Apel a decis: clasa pregătitoare este legală!

Curtea de Apel a decis: clasa pregătitoare este legală!

804
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Contestația realizată de către părinții ce nu sunt de acord să își înscrie copiii în clasa pregătitoare a fost respinsă astăzi de către Curtea de Apel București. Înscrierile pentru clasa I și cea pregătitoare vor începe de luni, 5 martie.

Un număr mare de părinți au contestat în instanță, în patru dosare, hotărârea luată de Ministerul Educației și Guvern confor căreia clasa pregătitoare se va muta la școli. O altă nemulțumire a acestora este faptul că nu își pot alege școala la care să își înscrie copiii, deși nu există o lege fermă în această privință. Pentru a calma spiritele, ministrul Educației, Cătălin Baba, a decalrat pentru Antena 3:  “Clasa pregătitoare este una dintre soluţiile de care România are nevoie în acest moment . Aveţi încredere în Ministerul Educaţiei!” Conform estimărilor, în această toamnă se vor înscrie 200.000 de copii în clasa pregătitoare sau în clasa I.

Ada Lateș

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    1052

    Sa se mai faca o clasa! O clasa prepregatitoare, inaintea clasei pregatitoare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.