Liceul Special „Beethoven“ din Craiova primește atestat de «Școală Europeană», la Palatul...

Liceul Special „Beethoven“ din Craiova primește atestat de «Școală Europeană», la Palatul Parlamentului

6,709
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Liceul Tehnologic Special „Beethoven“ din Craiova a obținut titlul de „Școală Europeană“. Reprezentanții liceului se vor afla mâine în București, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la evenimentul în cadrul căruia le va fi înmânat certificatul care atestă faptul că se numără printre câștigătorii ediției din acest an a competiției.

Obținerea titlului este decisă în urma unui concurs organizat de Ministerul Educației Naționale, concurs la care participă grădinițe, școli, licee și colegii din toată țara și în cadrul căruia sunt evaluate atent calitatea actului managerial și efectele pozitive pe care le produc activitățile educaționale derulate. Este un succes notabil și pentru că, în această competiție, Liceul Tehnologic Special ”Beethoven” s-a impus în fața unor instituții reputate, din mari municipii, precum Cluj, Sibiu, Brașov, dar și din capitală.

În urma eforturilor susținute atât de elevi, cât și de cadrele didactice, la nivelul unității noastre s-au derulat, în ultimii cinci ani, zece proiecte europene. Ca semn de recunoaștere pentru eforturile semnificative de integrare a învățământului românesc în spațiul european al educației, liceul a obținut certificatul «Școală Europeană – ediția 2017». Veștile bune nu se opresc aici, deoarece la începutul acestei luni ne-au fost aprobate alte două proiecte, care se vor derula în anul școlar 2017-2018, valoarea totală a granturilor prevăzute fiind de aproape 150.000 de lei”, a declarat directorul Liceului Tehnologic Special «Beethoven», prof. Maria Năstășel.

Este o reușită importantă, pentru că ea reflectă implicarea echipei de la această unitate de învățământ special în implementarea unui număr semnificativ de proiecte europene. Doresc să adresez sincere felicitări conducerii, cadrelor didactice și elevilor de la Liceul «Beethoven», pentru că acest titlu reprezintă o recunoaștere meritată a eforturilor pe care le-au făcut, și să îndrept aceleași gânduri de apreciere și către celelalte șase unități de învățământ din județul nostru care, la rândul lor, fac parte dintre câștigătorii ediției 2017”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Liceul Tehnologic Special „Beethoven“ din Craiova este una dintre unitățile de învățământ aflate sub autoritatea Consiliului Județean Dolj.

Foto: Liceul Tehnologic Special „Beethoven“/Facebook

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.