(Update) Accident rutier în zona Cimitirului Sineasca (Foto)

(Update) Accident rutier în zona Cimitirului Sineasca (Foto)

25.792
30
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Evenimentul rutier a avut loc pe Bvd. ”George Enescu”, în zona Cimitirului Sineasca. La fața locului au sosit echipaje ale Ambulanței și SMURD, dar și poliția. Din primele informații, în accident a fost implicat un autoturism care circula în regim de taxi și care transporta clienți în momentul accidentului.

 

Revenim!

Update: Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către conducătorul unui autoturism Dacia Logan, Marian Bărbălău, de 31 de ani, din Craiova, care circula în regim de taxi. Taximetristul a pătruns în intersecția dintre Str. ”George Enescu” și Str. ”Opanez”, și nu a acordat prioritate unui alt autoturism, marca Opel, condus de un alt craiovean de 38 de ani, pe care l-a lovit. ”În urma coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din taxi, dar și rănirea unei femei de 43 de ani, care era clientă. Pe numele șoferului vinovat va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.



30 COMENTARII

  1. #1

    cred ca e george enescu, nu titulescu.

  2. #2

    mai mult ca sigur ca este in sensul giratoriu deci concluzia neacordare de prioritate

  3. #3
  4. #4

    Eu nu vad sens giratoriu da fie merge și asa

  5. #5

    Da, Enescu! În text e corect.

  6. #6

    Ba e la c8 unde au făcut sens giratoriu

  7. #7

    deci vinovat este cel care a fost lovit in spate sau cum? :/

  8. #8

    Dna Ana Maria Gebaila, taxi este de vina ?. Cum e posibil sa loveasca taxiul opelul?(asa scrie in articol). Noi observam ca opelul este lovit in fata iar taxiul este lovit in stanga spate lateral.

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-01-2013
    Mesaje
    31

    taxi frate … avem prioritate la prioritate mortii vostri ….

  10. #10
  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2009
    Mesaje
    34
    Citat Mesaj initiat de Loki Enkill
    taxi frate … avem prioritate la prioritate mortii vostri ….

    Retardat esti…

  12. #12

    nu este declaratia / constatarea doamnei ci informațiile furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj

  13. #13

    Pai normal ca pe taxi sunt toti nesimtiti si toti prostovanii , care se baga la tupeu si opresc unde au ei chef .

  14. #14

    Dar de sensul giratoriu idiot din zona nu vorbeste nimeni? Eu nu-i vad rostul, chiar daca pare util pentru cei care vor sa faca stanga spre a merge spre cartierul Craiovita Noua! Te forteaza pur si simplu sa circuli pe un sens, iar daca vii dinspre Craiovita si vrei sa intorci, trebuie sa fii extrem de atent! Am fost acolo si am vazut urmarile accidentului!

  15. #15
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    4

    Constantin Gabriel Gheorghisan Pai da ba meserie, pentru ca cacatul de taximetrist nu a dat prioritate, si i-a taiat calea omului, iar opelul l-a trosnit cu fata in stanga spate a cacatului de taximetrist. Rezunta ca opelul mergea spre centru, iar cacatul ala a urcat pe opanez in sus sa o ia pe george enescu, si il doare fix in basca de prioritati.Asa sunt toti muistii astia de taximetristi, toti se baga, toti iti taie calea, sunt dumezei pe pamant, mama lor de nenorociti. La rahatii astia fara o calificare, ar trebui sa li se ia la 80% carnetele, sunt toti niste retarzi. Ce te faci cand ai un permis si nu sti nimic ? ce sa vezi, te angajezi pe taxi, toti nespalatii sunt taximetristi, cred ca din ciorile alea multe, sunt multi analfabeti.

  16. #16

    scopul sensului giratoriu respectiv este sa limiteze / reduca viteza de deplasare pe bulevardul respectiv

  17. #17

    Cred ca a redactat ea gresit. Am trecut din intamplare pe acolo si am vazut masinile… nu avea cum sa loveasca taxi opelul

  18. #18

    Prioritatea de dreapta neacordata de taximetrist

  19. #19

    Au fost inf greșit sau nu de la poliție

  20. #20

    Sau mai citiți odată anuntul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.