Craiova: Adolescent după gratii, după ce a furat o borsetă cu un...

Craiova: Adolescent după gratii, după ce a furat o borsetă cu un pistol

1.311
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Un adolescent de 16 ani este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce, la sfârșitul lunii septembrie a.c., a furat dintr-o mașină parcată în oraș, o borsetă în care se aflau bani, dar și un pistol. Hoțul s-a speriat când a văzut arma și a rugat un prieten să scape de ea.  Cei doi au fost identificați ieri, iar acum ambii suntcercetați de poliție.
Furtul a avut loc în data de 29 septembrie 2015, dintr-un autoturism  parcat pe Strada ”Brestei” din Craiova. Ș. B., de 16 ani, a sustras o borsetă în care se aflau mai multe documente, precum și un pistol neletal, cu bile de cauciuc, cauzându-i proprietarului un prejudiciu în valoare de aproximativ 2500 lei. După comiterea faptei B.Ș. a înmânat pistolul lui Ilie Kovacs, de 19 ani, din Craiova, care l-a ascuns.
La rândul lui, proprietarul borsetei și al pistolului, care avea drept legal de portarmă, a fost amendat cu 5.000 de lei și i-a fost retras dreptul de a deține arme, întrucât nu a păstrat-o în condițiile legii. Obiectul a fost ridicată urmând a fi înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Dolj pentru continuarea cercetărilor.
Oamenii legii au extins cercetările față de Ș.B., care, între timp fusese deja arestat în altă cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și nerespectarea  regimului armelor și munițiilor, iar față de Ilie Kovacs, pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4596

    Hahaha si pagubit de hoti si pagbit de garda… Panarama de situatie… De fapt mai mult pagubit de garda decat de hoti… Asa ceva e incredibil )..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-09-2011
    Mesaje
    19

    Bahah.A luat mai multa amenda pagubitul decat or sa plateasca vreodata pustanii ) Incluzand inchisoarea

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4329

    pagubasul tot in paguba.daca a vrut pistol sa raspunda atunci

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.