(Video) Craiova: Aproape 8.000 de oameni au ieșit pe străzi în semn...

(Video) Craiova: Aproape 8.000 de oameni au ieșit pe străzi în semn de protest

5.727
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Circa 8.000 de persoane au mărșăluit aseară, timp de aproape două ore, până în jurul orei 22.00, pe mai multe străzi din centrul Craiovei, inclusiv prin fața sediului PSD Dolj, în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență de modificare a Codurilor penale.

jandarmi

 

Protestatarii au plecat din Piața „Mihai Viteazul” — Piața Prefecturii, apoi au mers pe Calea București, până la intersecția cu A.I. Cuza, pe care s-au întors în centrul Craiovei, alegând să meargă și pe strada Mihail Kogălniceanu, unde se află sediul PSD Dolj.

 

Manifestanții au început să se strângă în Piața „Mihai Viteazul” începând cu ora 18,00. Pe timpul marșului, aceștia au purtat pancarte cu mesaje precum „Vrem abrogare: altă întrebare”, „PSD — ciumă roșie”, „Mai bine golan, decât activist, mai bine mort, decât PSD-ist”, „Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!”, „Gratii, nu grațiere”, „Jos Guvernul!”, „Vrem anticipate”, „Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!”. maes protest

 

Oamenii au huiduit, au fluierat și au scandat lozinci antiguvernamentale, în timp ce mașinile care treceau pe străzi claxonau în semn de solidaritate cu aceștia.

 

Protestatarii au strigat, printre altele: „Demisia!”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Hoții!”, „Jos Guvernul!”, „Abrogați și plecați!”, „La închisoare, nu la guvernare!”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, „Justiție, nu corupție!”.

protest joi 2 feb

 

Pentru protestul de la Craiova, nimeni nu a depus la primărie solicitare pentru autorizație. Reprezentanți ai administrației locale au declarat pentru Agerores că acesta „întrunește condițiile pentru a fi considerat unul spontan”. În jurul orei 22,30, în Piața „Mihai Viteazul” se mai aflau circa 1.000 de persoane. (Sursa Agerpres)

 

Întregul protest de joi, 2 februarie 2017, care poate fi vizionat și mai jos, a fost transmis live pe pagina noastră de facebook – Craiova Forum.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    79

    3 astfel de topicuri facute intr-o zi pe aceeasi tema ? OMG !!! doar ca le dati titluri diferite. INCREDIBIL !!!!!

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.