Craiova: Festivalul Antic Pelendava

Craiova: Festivalul Antic Pelendava

1.634
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

La cea de-a II-a editie a Festivalului Antic Pelendava propunem un nou concept, “Jocurile Dacice”. Ne dorim sa reinviem zilele in care stramosii daci, “cei mai drepti si mai viteji dintre traci” se veseleau si se intreceau in jocuri sportive pe timp de pace.

In piata Mihai Viteazul vom reconstitui o reprezentare imaginara a centrului Pelendavei, bazandu-ne pe sapaturile arheologice in marile cetati dacice.
In acest spatiu se vor desfasura „Jocurile Dacice”, eveniment care isi propune sa contureze un portret fizic, emotional si spiritual al civilizatiei geto-dacilor.

Concursurile amuzante cu premii simbolice organizate pentru publicul craiovean se vor impleti cu probele sportive ale Olimpiadei Dacice. Festivalului Antic Pelendava 2014 – Jocurile Dacice pleaca de la premiza ca tinerii din Pelendava se intrec cu tineri din capitala Sarmizegetusa si cu oaspeti din Imperiul Roman, dovedindu-si forta si ambitia, reusind sa castige Olimpiada Dacica.

Amfitrionii festivalului vor fi Octavian Strunila si Diana Dumitrescu.

Vino să descoperi istoria poporului geto-dac pe 11 şi 12 Octombrie în piaţa Mihai Viteazul, la cea de-a II-a ediţie a Festivalului Antic Pelendava.
Ţi-am pregătit o porţie sănătoasă de voie bună, muzică antică, o serie de concursuri autentice cu premii simbolice şi probe sportive în cadrul Olimpiadei Dacice.
Hai să reinviem zilele în care stramoşii daci, “cei mai drepţi şi mai viteji dintre traci” se veseleau şi se întreceau în jocuri sportive pe timp de pace!2 COMENTARII

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  3026

  wtf!!

  claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
 2. #2

  Mesaje

  […] Asadar, Cluj are Electric Castle Festival, un festival deja consacrat care aduce pe scena nume sonore. Craiova are… Festivalul Pelendava. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.