Craiova: Un cal a fost omorât în bătaie și lăsat pe stradă

Craiova: Un cal a fost omorât în bătaie și lăsat pe stradă

24.792
52
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliția din Craiova face cercetări pentru cruzime față de animale și a audiat deja trei bărbați, după ce, în această dimineață, un cal a fost găsit mort pe strada Aleea 1 Șimnic din oraș. 

 

Potrivit unor martori, animalul a fost bătut, apoi abandonat, iar urmele vizibile de sânge confirmă faptele de cruzime față de animal. Cazul a fost semnalat poliției.

 

În urma sesizării primite, am reușit să îi identificăm pe cei trei bărbați care se aflau în vehiculul cu tracțiune animală. Cadavarul animalului a fost ridicat și, urma autopsiei, se va stabili cauza decesului. În urma rezultatului autopsiei se va face încadrarea juridică a faptei. În acest moment se facă cercetări pentru cruzime față de animale“, a spus Alin Apostol, purtător de cuvant în cadrul IPJ Dolj.

 

În cazul în care se va dovedi că animalul a fost omorât cu cruzime, autorii faptei riscă o amendă penală de până la 10.000 de lei sau închisoare de pâna la trei ani.



52 COMENTARII

  1. #1

    Civilizație europeană de secolul 21

  2. #2

    Politia romana de …. Baa e putin ce dati voi … Animalul ala a suferit mult.. Voi va dati seama in ce hal l.au batut incat sa.l omoare???? Politia romana….. E ” tare”

  3. #3

    Aşteptäm sä ne spuneți ce pedeapsä au primit bestiile.

  4. #4

    Nu pot citii articolul , e cumva zona Consul ? Cimitirul Nord ? Pe acolo pe undeva ?

  5. #5

    Bagamias pla in mortii lor daca nu merita arsi pe
    Rug

  6. #6

    Sărăcuțul animal…sper să primească pedeapsa cuvenită.

  7. #7

    Nu pot sa cred cit de rai sunt oamenii în România. Cum se poarta cu animalele, nu este de admis.

  8. #8
  9. #9

    La atlas dreapta, pe aleea 1 simnic

  10. #10

    Ca este acest cal mort la pământ, bătut crunt și murind în cele mai mari chinuri, ca ar fi un om la fel nimeni nu face nimic doar se uita și atât !! Unde o sa ajungem Doamne…

  11. #11

    Cand am plecat azi dimineata la munca era un retardat , trăgea de săracul cal , blocase circulația … Daca il vad il recunosc ! Incredibil , in ce tara trăim …

  12. #12

    Omoara ei OAMENI dar bietul animal care vrea sau nu este batjocorit si ucis cand vrea stapanul criminal.

  13. #13

    Nu pot fi numiti oameni acestia si nu toata lumea din Romania procedeaza astfel.Daca noi ceilalti am interveni ,atunci nu ar mai fi asa ceva pe strazile dintr-un oras.

  14. #14

    Chiar dacă pare greu de crezut, din articol rezultă clar faptul că Politia Română si-a făcut treaba. Rolul lor este să afle cine sunt acele brute. Si au aflat, cel putin asa reiese din articol. Mai departe, e treaba magistratilor să stabilească gradul de vinovătie al fiecăruia si să-i condamne. Îti vine să crezi, ce ineptii ai postat?!

  15. #15

    Un animal cu care poate isi castigau existenta l-au omorat, sigur tot asa de bine pot omora un om.

  16. #16

    Da, este adevărat, nu am zis ca toți sunt asa, dar fffff multi, din păcate. Și eu sunt olteanca si niciodată nu as face rău cuiva, om sau animal, asta nu contează.

  17. #17

    Am reținut pentru ca eram in criza de timp si am si zis , ia uite si pe asta cum trage de calul ala … Era asa frumos calul …

  18. #18

    Sa primeasca pedeapsa maxima , nu doar amenda. Nici nu vreau sa ma gandesc cata bataie i-au dat bietului animal din moment ce a murit. Dumnezeu sa ai pedepseasca pe cei care au facut asa ceva.

  19. #19

    Sclavi de oameni pisamas pe ei

  20. #20

    Doamne dai cea mai crumta durere nemernicului care a batut animalul ( jigodie de om)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.