Craiovean prins conducând fără permis şi băut

Craiovean prins conducând fără permis şi băut

8.843
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit în trafic, azi-noapte, pe Strada „Bucovăț” din Craiova, pentru un control, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 1 Poliție. La solicitarea organelor de poliție, craioveanul Reganster C. nu a putut prezenta nici un act de identitate, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Totodată, agenţii de circulaţie l-au testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la UPU Craiova, în vederea recoltării de probe biologice.

 

Pe numele lui Reganster C. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

 

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1

    La cum conduc toți pe aici ,sigur nu au toți permis ||

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4856

    acest nemernic te omoara cu familie cu tot si ia 4 ani cu suspendare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.