DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat un bărbat, din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din comuna Brădești, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 134 km/h.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul are inspecția tehnică periodică expirată din data de 21.12.2022.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr, de 24 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Calea București, acesta fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 137 km/h.

„În ambele cazuri, cei doi au fost sancționați contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, arată IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.