Dolj: Bărbat reținut pentru tentativă de viol și furt calificat

Dolj: Bărbat reținut pentru tentativă de viol și furt calificat

10.708
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 37 de ani, din Pleșoi, a fost reținut, ieri, după ce a încercat să violeze o tânără de 25 de ani pe un teren extravilan de lângă localitatea Pleșoi. Agresorul este acuzat de comierea infracțiunilor de tentativă la viol și furt calificat.

 

Tânăra agresată a sesizat poliția duminică, 24.07.2016, în jurul orei 20.45. Aceasta le-a povestit oamenilor legii că, o persoană necunoscută, a încercat, folosindu-se de violență, să întreţină raporturi sexuale cu ea şi i-a sustras un telefon mobil.

 

Polițiștii dojneni l-au identificat pe autorul faptelor, stabilind că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, Constantin M., din comuna Pleşoi, Dolj. În urma probatoriului administrat anchetatorii au luat măsura reţinerii doljeanului pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Foto: arhivă

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3810

    PUSCARIE 20 DE ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.