(Foto) Craiova: Șapte mașini parcate în fața unui service auto, făcute praf...

(Foto) Craiova: Șapte mașini parcate în fața unui service auto, făcute praf de doi copaci

985
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un plop din curtea liceului UCECOM din Craiova s-a prăbușit, ieri, peste șase autoturisme care se aflau în fața unui service auto. Angajații de aici au spus că au tras o sperietură groaznică și i-au mulțumit lui Dumnezeu că nu era nimeni în apropiere, pentru că altfel ar fi fost mort. Pe de altă parte, proprietarii mașinilor au cerut despăgubiri. Angajații de la RAADPFL Craiova au intervent pentru degajarea pomului și pentru tăierea altuia, care putea ceda și el, numai că din cădere, acesta din urmă a avariat o a șaptea mașină.

screenshot.22

Lucrătorii de la service au povestit că totul s-a întâmplat atât de repede, încât abia au apucat să fugă. Copacul era foarte înalt și masiv, iar impactul cu mașinile s-a lăsat cu daune mari pentru proprietari. Pentru scoaterea copacilor au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi angajaţi ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova.

Eram la 5 metri de pom și a venit un vârtej și a căzut instantaneu, a fost o chestie de 3-4 secunde”, a spus unul dintre martori.

Atunci ne nimerirăm să ieșim afară (ieri n.r.), dar nici nu apucarăm să ne ridicăm de pe scaun și auzirăm o dată o bufnitură mare și când ieșirăm afară, căzuse pomul pe mașini. O doamnă, dacă nu strigau oamenii la ea, cădea pe ea, murea. Și pe un alt domn la fel”, a povestit unul dintre angajații serviceului. screenshot.19

Dădeam chit la mașină când m-am pomenit că pomul cade. Dacă era cineva în apropiere îl făcea praf. Dacă erau copii ce se întâmpla, dacă se jucau pe acolo?! ”, a spus o altă angajată de la serviceu-l auto.

Cât despre proprietarii autoturismelor, aceștia au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat și au declarat că vor să fie despăgubiţi.  „Nu este vina noastră pentru ce s-a întâmplat. Maşina mea a fost destul de rău avariată. Trebuie să plătească cineva pentru tot. Nu este normal aşa ceva. Bine că nu s-a întâmplat o tragedie. Puteau să cadă copacii peste noi”, a spus unul dintre proprietari. 

La rândul ei, conducerea Regiei Autonome a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova a declarat că pomii pot fi tăiaţi doar la solicitarea oamenilor.   



7 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    380

    tico cel mic a scapat

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2435

    seara e mult mai aglomerata parcarea

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1411

    Daca nu-i taie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2559

    Autoritati INCOMPETENTE.. daca pe la regii sunt pusi numai oameni incompetenti pe pile si pe relatii..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1339

    chiar in fata service-ului …

  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2843

    bine ca au fost doar fiare.acum primaria sa despagubeasca proprietarii.

  7. #7

    Mesaje

    […] Un plop din curtea liceului UCECOM din Craiova s-a prăbușit, Joi, 26 iunie, peste șase autoturisme care se aflau în fața unui service auto. Angajații de aici au spus că au tras o sperietură groaznică și i-au mulțumit lui Dumnezeu că nu era nimeni în apropiere, pentru că altfel ar fi fost mort. Pe de altă parte, proprietarii mașinilor au cerut despăgubiri. Angajații de la RAADPFL Craiova au intervent pentru degajarea pomului și pentru tăierea altuia, care putea ceda și el, numai că din cădere, acesta din urmă a avariat o a șaptea mașină. Lucrătorii de la service au povestit că totul s-a întâmplat atât de repede, încât abia au apucat să fugă. Copacul era foarte înalt și masiv, iar impactul cu mașinile s-a lăsat cu daune mari pentru proprietari. Pentru scoaterea copacilor au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi angajaţi ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova. ”Eram la 5 metri de pom și a venit un vârtej și a căzut instantaneu, a fost o chestie de 3-4 secunde”, a spus unul dintre martori. ”Atunci ne nimerirăm să ieșim afară, dar nici nu apucarăm să ne ridicăm de pe scaun și auzirăm o dată o bufnitură mare și când ieșirăm afară, căzuse pomul pe mașini. O doamnă, dacă nu strigau oamenii la ea, cădea pe ea, murea. Și pe un alt domn la fel”, a povestit unul dintre angajații serviceului. ”Dădeam chit la mașină când m-am pomenit că pomul cade. Dacă era cineva în apropiere îl făcea praf. Dacă erau copii ce se întâmpla, dacă se jucau pe acolo?! ”, a spus o altă angajată de la serviceu-l auto. Cât despre proprietarii autoturismelor, aceștia au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat și au declarat că vor să fie despăgubiţi. „Nu este vina noastră pentru ce s-a întâmplat. Maşina mea a fost destul de rău avariată. Trebuie să plătească cineva pentru tot. Nu este normal aşa ceva. Bine că nu s-a întâmplat o tragedie. Puteau să cadă copacii peste noi”, a spus unul dintre proprietari. La rândul ei, conducerea Regiei Autonome a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova a declarat că pomii pot fi tăiaţi doar la solicitarea oamenilor. Articol preluat de la adresa: http://www.craiovaforum.ro/stiri/eveniment/foto-craiova-sapte-masini-parcate-fata-unui-service-auto-… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.