(Foto) Dolj: Poliția Rutieră a primit în dotare 10 autoturisme VW Polo

(Foto) Dolj: Poliția Rutieră a primit în dotare 10 autoturisme VW Polo

4.897
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zece autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor rutieri doljeni pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Mașinile au fost achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne.

 

DSC_1825Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, autospecialele sunt prevăzute cu sisteme optico-acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier. De asemenea, au fost prevăzute și sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Dolj în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

 

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Dolj. DSC_1829

 

Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Oprea, a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică. 



5 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    530

    Sunt Diesel, cumva? Ce emisii au?

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    28

    ”Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate” cred ca noi suntem beneficiarii )

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    132

    de ce nu Dacia sau Ford ? ceva mnade in RO?

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    256

    Pt ca romanilor le place sa importe, in loc sa isi vanda marfa lor…

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4536

    Pentru ca dacia a fost mai scumpa …

    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.