Hoțul pierdut de polițiști s-a predat

Hoțul pierdut de polițiști s-a predat

977
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Hoțul care a reușit să fugă de sub nasul polițiștilor s-a predat la postul de poliție din comuna Iancu Jianu, unde are domiciliul. Bărbatul și-a recunoscut vina și a spus că s-a speriat când a văzut atâția polițiști și i-a fost frică ca nu cumva să ia bătaie.

 

Daniel Caramet de 36 de ani, a fost prins în flagrant ieri dimineață, în jurul orei 03.00, în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul unui tir parcat pe D.N. 65, la granița dintre Olt și Dolj. Acesta reușise să fure aproximativ 250 de litri de motorină. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Pielești l-au pierdut în timp ce efectuau cercetarea la fața locului. Bărbatul a profitat că era încă întuneric, iar în zonă era multă vegetație și s-a făcut nevăzut. „Pe numele acestuia s-a întocmit dosar de cercetare pentru infracțiunea de furt calificat. Bărbatul este cercetat în stare de libertate. Prejudiciul a fost recuperat și predat șoferului autocamionului“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Cercetarile continuă și pentru polițiștii care l-au pierdut. Conducerea Inspectoratului de Poliție Dolj a deschis o anchetă internă pentru a stabili dacă polițiștii sosiți la fața locului au respectat procedurile.



5 COMENTARII

  1. #1

    Asta ar fi bun ca titlu de film cu prosti

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5620

    Asta l-a facut de ras pe Iancu Jianu prin faza asta…

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4249

    Mai bine pt el.

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3535

    BRAVO LUI

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-05-2016
    Locatie
     London
    Mesaje
    0

    Well I suppose he had a crisis of conscience? Maybe?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.