A încercat să fugă de poliţişti şi a intrat cu maşina în...

A încercat să fugă de poliţişti şi a intrat cu maşina în stâlp

6.647
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Polițiști din cadrul Poliției oraşului Filiași l-au depistat în trafic, ieri, 15 februarie 2018, în jurul orei 21:00, pe Mihai P., de 26 de ani, din Filiași, în timp ce conducea un  autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul efectuării semnalului regulamentar de oprire, tânărul doljean nu a oprit, încercând să se sustragă controlului. Poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar după o distanță de circa 500 metri, în încercarea de a schimba direcția de mers pe o stradă de acces lateral dreapta, acesta a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton care susținea cablurile de energie electrică.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a ocupantei locului dreapta faţă a autoturismului în cauză, Ionela G., de 20 de ani, din Filiași.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2018
    Mesaje
    4

    Cocalarul a iesit sa plimbe pitipoanca pe strasse Trebuia sa cada stalpul pe el sa se invete minte…

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    410

    Pacat de stalp .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.