Minoră tâlhărită ziua în amiaza mare. Hoțul a fost reținut

Minoră tâlhărită ziua în amiaza mare. Hoțul a fost reținut

11.448
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)
O adolescentă de 15 ani a trăit clipe de groază ieri când a fost acostată, în jurul orei 14:30 de un tânăr care i-a smuls telefonul din mână. Fata mergea pe bulevardul Nicolae Romanescu când agresorul a atacat-o. „Prin exercitarea de violenţe i-a smuls din mână un telefon mobil, în valoare de 800 lei, după care a fugit în cartierul Romaneşti”, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Tânăra a avut prezență de spirit și i-a reținut semnalmentele, astfel că polițiștii l-au depistat la scurt timp pe tâlhar. Oamenii legii l-au găsit cu telefonul asupra lui. „În urma controlului corporal efectuat de polițiști, asupra craioveanului de 20 de ani a fost identificat și recuperat telefonul mobil sustras din posesia tinerei”, a precizat Cătălin Dochia. Hoțul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tâlhărie și astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 
        

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    525

    Dar numele hotului de ce nu se face publik?!,cu siguranta poate fii vb.si de aceasta data,tot despre i simpla cioara,numai astea fug de lumina soarelui,le place mult sa stea la umbra!!,prefera racoarea.

    Edited by MOD
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6670

    Hotul era roman tzyganizat clar sau vreun droghist ramas fara bani de marfa. Oricum spui Romanesti, spui cartier rau famat.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5197

    Haiduc

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.