Musulmanii din Craiova neagă orice legătură cu ISIS

Musulmanii din Craiova neagă orice legătură cu ISIS

2.651
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
imam craiova

L.C.B. era cunoscut printre adepții musulmani din Craiova. Imamul lor însă neagă orice legătură cu formațiunea teroristă ISIS. Mai mult, spune că nu se aștepta ca tânărul craiovean care luase numele de Omar, să aibă astfel de legături: „Venea aici destul de rar. A venit să se roage la fel ca orice musulman. L-am învățat să se roage și i-am vorbit despre pace pentru că asta înseamnă cu adevărat islamul. Era un adolescent, un copil. Dacă a aderat la ISIS este periculos pentru că acei oameni i-au corupt mintea“, a declarat Mohammed Atif Mansour, imam Moscheea din Craiova.

L.C.B. a fost dus la audieri la DIICOT București în această dimineață sub acuzația de săvârșire de acte de terorism. Anchetatorii susțin că acesta ar fi transmis, prin internet, mesaje de susţinere a grupării jihadiste şi filme în care erau prezentate decapitări.


20 COMENTARII

  1. #1

    Cel mai bine dat foc la moschea lor . Atat timp cand mihai viteazu . Stefan cel mare . Brancoveanu sau luptat sa nu se faca pe pamant romanesc moschei . Acum clasa politica se vande . .. deci cel mai bine trb sa facem noi ceva…

  2. #2

    Plecati la voii … nu avem nevoie de asa ceva in romania . Voi inceracati sa atrageti adepti … si acum adeptii vostriii fac probleme …. mars din romania

  3. #3

    Țiganii v-au lăsat in liniște…da la câți arabi sunt in Craiova,peste câțiva ani o sa fiți minoritari

  4. #4

    Musulmanii adevărați din Craiova si din toata tara resping orice forma de terorism!!! #NUinNUMELEnostruu

  5. #5

    Cati sunt?! Zeci de mii?! Tu iti dai seama ce vb?!

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4871

    Awala

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    75

    Domnule Mohammed Atif Mansour, nu stiam de un’ sa va iau cand am vazut poza din articol, da m-am dumirit dupa ce l-am citit. V-am intalnit intamplator intr-un magazin de cartier acu’ vreo trei-patru ani si mi-a ramas in minte atitudinea dumneavoastra lipsita de orice urma de civilizatie. Erati foarte nervos pe vanzatoare pentru ca trebuia sa asteptati la rand. Daca Islamul inseamna pace inseamna ca si dumneavoastra ar trebui sa cautati un invatator.

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    479

    Am auzit la TV ca baiatul primea cadouri gen: telefoane, calculatorare si tot felul de chestii scumpe. In ce hal poti ademeni niste copii carora sa le iei mintile cu cadouri scumpe.

  9. #9
  10. #10

    D-nilor sunt Mulsumani cinstiti aici in Craiova hai sa nu bagam totii Mulsumani in aceiasi oala .Ei singuri si-au facut Moschea nu a cerut la stat nici un leu .

  11. #11
  12. #12

    Nu sunt de acord ca pe pamant romanesc sa se construiasca asa ceva . Dute in arabia saudita . Acolo e interzis sa ai biblia cu tn… deci cristina neagoe . Sa plece de unde au venit … atata timp cat sunt musulmani…

  13. #13
    Junior
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    84

    am ramas stupefiat cand barbosu’ asta vorbea…in engleza?!!!

  14. #14

    Nu exista termenul de „musulman adevarat!” Poate „las!” Adica, unii lupta contra ISIS si unii isi iau talpasita? E bine sa te asezi la masa gata facuta in loc sa muncesti pentru ea! Stramosii nostrii au luptat pentru bucata asta de pamant nu au fugit. De la Decebal incoace! #romania

  15. #15

    Alooo din Romania au fugit peste 6 milioane de romani după Ceaușescu fara nici un razboi ) despre ce vorbim?? Razboi este in Syria… Fiecare scapă cum poate … Nu sta nimeni sa fie omorat! Ca nu intra oricine in armata ! Mai conectați si creierele nu doar Wi-Fi

  16. #16

    Nu face confuzie. Romanii au plecat pentru o viață mai bună peste hotare. Susțin financiar familiile ramase acasă și statul roman deopotrivă. La un moment dat vor reveni în țară o mare parte. În schimb sute se mii de așa ziși musulmani adevărați stau bine mersi în diverse state și se plang pe facebook ca le mor frații. Alții dau bir cu fugiții lăsând pe alții sa lupte pentru ei. Eu zic sa va mai dați baticele alea jos de pe mufe că lipsa de oxigen are repercusiuni asupra creierului. Românii la nevoie s-au luptat cu imperii. Vezi imperiul roman, otoman,hapsburgic, austro-ungar, etc.

  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4880

    Orice religie spala creiere. Totusi pentru anumiti oameni este buna orice forma de religie. Ii mai tine in frau.. Religia fanatica oricare ar fi ea trebuie eradicata..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     25-10-2013
    Mesaje
    22

    Lucrez cu arabi din Craiova de cel putin doi ani de zile si nu am auzit niciodata de la vreunul din ei ceva legat de aderarea la religia lor. Cine spune ca isi cauta adepti e un tampit. Orice om e liber sa aleaga ce religie urmeaza, daca urmeaza vreuna. Pe dl imam Mohammed il cunosc personal si desi nu vorbeste limba romana poti discuta cu el foarte frumos in engleza. E un om bun si super amuzant. ISIS intr.adevar isi cauta adepti dar acesti oameni nu au nici cea mai mica legatura cu ei. Atat am avut de spus. Astept injuraturi.

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4896

    Arabii care vin în Europa ar face bine să se lepede de religia lor imbecilă. Nu i-a adus nimeni cu forța. Daca vor în Europa trebuie să respecte tradițiile și obiceiurile europene. Dacă ar renunța la religie.. nu ar avea nimeni nimic cu ei. Eu nu zic să se convertească la creștinism ci pur și simplu să renunțe la religia lor imbecilă.. Din păcate arabii sunt mult mai indoctrinați ca creștinii.. și renunță mult mai greu la poveștile de adormit mințile slabe aka la religie..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.