Nicio pistă în cazul fetei găsită moartă în Parcul ”Romanescu”. Părinții sunt...

Nicio pistă în cazul fetei găsită moartă în Parcul ”Romanescu”. Părinții sunt disperați

1.385
32
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Deși au trecut patru luni de când Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Goiești, a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu“, anchetatorii nu au nicio pistă. Pe 15 august 2015, trupul tinerei, care lucra la o terasă din parc, a fost găsit în stare de putrefacție. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar pentru moarte suspectă. „Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul persoanei respective“, au spus procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Părinții Alexandrei nu au liniște. Tot ce își doresc este să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor. În urmă cu câteva zile au mers și în audiență la prefectul județului Dolj pentru a afla care este stadiul anchetei. De când a dispărut și nu a mai răspuns la telefon și-au dat seama că este ceva în neregulă. Două săptămâni au căutat-o până au primit vestea nenorocirii. „Imediat cum am văzut că nu a mai răspuns la telefon, am plecat la Craiova să vedem care este situaţia. Am mers la fratele meu, iar Alexandra nu era acasă. Ne-am dus la locul de muncă şi am întrebat de ea. Angajaţii ne-au spus că, în urmă cu două zile, după ce şi-a terminat tura, a plecat cu bucătarul, iar pe drum s-a întâlnit cu nişte ţigani. Am mers la poliţie la Secţia 2 să depunem plângere, iar de acolo am fost îndreptaţi către Secţia 4. Aici, un domn poliţist a notat tot ce i-am povestit şi cam atât. Când au aflat că am început să punem afişe în oraş cu fiica noastră dată dispărută, ne-au chemat de urgenţă la postul de Poliţie. Abia atunci au anunţat dispariţia ei“,a povestit Ilie Goghez, tatăl Alexandrei.



32 COMENTARII

  1. #1

    Stati linistiti , dupa ce va mai ucide 1-2 fete sigur il vor prinde .

  2. #2

    daa asa ee ai dreptate, politia in Romania…

  3. #3

    Parca stiam ca au arestat pe cineva

  4. #4

    Asa se intampla daca ucidea pe cineva din grupul lor în doua zile găseau imediat dar asa este oamenii de rand sunt p ultima treapta in viziunea lor rusine o tara de cacattt.o sa mai moară s alte fete si…????bun mortu ii doare in cur….

  5. #5

    Asa va ramane si cu aceasta fata nimeni nu se implica sa caute urme,, in urma cu 1 an jumate tot in parcul romanescu a fost gasit in lac un bun prieten de atunci nimeni nu a dat un raspuns ..in ce tara traim??

  6. #6
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1586

    Nu și-a dat nimeni demisia din poliție pentru greșelile foarte grave legate de caz. Poliția Craiova e la nivel de Somalia.

  7. #7
  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     10-10-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    67

    iar au venit investigatorii aici sa spuna ca ei sunt mai buni ca politia romana… ce sa gaseasca frate daca nu s-a stiut nici ca e moarta initial

  9. #9

    Tara de corupti si incompetenti in care traim!

  10. #10
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1588
    Citat Mesaj initiat de OvidiuOprea
    iar au venit investigatorii aici sa spuna ca ei sunt mai buni ca politia romana… ce sa gaseasca frate daca nu s-a stiut nici ca e moarta initial

    Păi nu s-a știut tocmai pt că polițiștii oligofreni nu și-au făcut datoria și au mai și ocolit locul unde a fost găsită, deși era chiar lângă locul dispariției. Cât de bou trebuie să fii ca să nu găsești cadavrul aflat chiar la locul dispariției?! Cu săptămânile, până au dispărut urmele!!!
    Poliția de aici e o rușine imensă pt Craiova și pt România și nici obraz nu au ca să demisioneze! Porci.

  11. #11
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    329

    Eu credeam ca au gasit deja vinovatul

  12. #12

    E o teorie destul de credibilă.

  13. #13

    Lasa ma ca ei fac razii decat pe calea bucuresti si pe centru, asa ii invata sefii, ca la cat sunt de prosti daca pleaca in alte cartiere mai marginase nu stiu sa se mai intoarca!

  14. #14

    Cum sa patruleze politia comunitară cand le frică si de umbra lor!!
    Ar trebui sa i-a exemplu din alte tari cum ar fi Anglia,Germania etc. Astia ai nostri se baga la umbra,mananca si dupaia somn de voie sa le treaca tura!

  15. #15

    O colega de a lu taicameo de la servici a zis ca au fost prinsi vinovatii…ereau 4 baieti….

  16. #16
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-05-2011
    Mesaje
    30

    Criminalul deja isi face viata prin alta tara cu siguranta nu mai este in tara

  17. #17
  18. #18
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4957
    Citat Mesaj initiat de FiNisTH
    Criminalul deja isi face viata prin alta tara cu siguranta nu mai este in tara

    Asa sunt de parere si eu. Criminalul/Criminalii sunt de mult plecati prin strainatate Ati ajuns toti la vorbele mele si parerile mele care le-am avut in acest caz. Despre politie nu mai zic nimic ca oricum m-au injurat si ma injura toti gaborii si toate rudele lor Chiar n-am chef de blestemele lor si „urarile lor de bine”.. oricum tot niste incompetenti sunt.. Daca era prin anii ’40 erau ok.. dar sunt in anul 2015…

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  19. #19

    Denisa Mihaela Stan Esti proasta de baoni daca in 2015 te informezi de la RADIO SANT !

  20. #20

    Politia romana este bratul inarmat al MAFIEI POLITICE !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.