Primarul din Filiași a primit interdicție să părăsească județul

Primarul din Filiași a primit interdicție să părăsească județul

1.279
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Primarul din Filiași, Nicolae Stăncioi, a fost pus sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de abuz în serviu în formă continuată alături de alți doi funcționari publici din primărie. Edilul nu are voie să părăsească județul Dolj și nici să desfășoare activitatea de ordonator de credit în cadrul instituției pe care o conduce. Ambele măsuri sunt valabile 30 de zile.

 

Oamenii legii au stabilit că în perioada 2013-2015, cei trei au achitat mai multor societăţi comerciale sume de bani pentru plata unor facturi fiscale emise către Consiliul Local Filiaşi, deși obligația achitării facturilor fiscal revenea societăților comerciale. În acest caz, primarul orașului Filiași, Nicolae Stăncioi, și doi angajați din cadrul instituției sunt acuzați de abuz în serviciu în formă continuată.

 

Pe 15 iunie a.c., poliţiştii au descins și au ridicat mai multe înscrisuri atât de la sediul Primăriei Filiași, cât şi de la locuinţele celor trei funcţionari, urmând ca acestea să fie folosite ca probe în dosar.

Sursa foto: captură youtube.com



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3963

    Hopa Mitica..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    776
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Hopa Mitica..

    Care nu se mai ridică. Aleluia!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.