Prinși la furat de pietriș de pe Bulevardul Romanescu

Prinși la furat de pietriș de pe Bulevardul Romanescu

10.364
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Doi bărbați au fost prinși la furat de materiale de construcții folosite la lucrările din zona Bulevardul Romanescu – strada Râului. O patrulă a poliției locale  a observat o camionetă, ce avea ca încărcătură pietriș sortat, folosit la lucrări. Agenții de poliție au oprit autoturismul pentru verificări, iar cei doi pasageri le-au recunoscut furtul. „În urma efectuării procedurilor de identificare a rezultat că aceștia sunt tată și fiu, ambii domiciliați în Craiova, care au recunoscut verbal că pietrișul a fost încărcat din grămezile aflate pe bulevardul Romanescu. Cele două persoane, împreună cu autoutilitara și încărcătura, au fost conduse și predate pe bază de proces-verbal, Secție 2 Poliția Municipiului Craiova, în vederea continuării cercetărilor impuse de lege“, a declarat Octavian Mateescu, director Poliția Locală Craiova.

DSCN2685



5 COMENTARII

  1. #1

    Ba….mare captura…te duci la jiu si iei cat nisip vrei…

  2. #2

    Da mare infracțiune au făcut. Au terminat cu hoțiile din Craiova? Băieții de cartier își fac de cap. Iar ei umbla după potcoave de la cai morți.

  3. #3

    Pe străduță mea au furat pietrișul? ‘Tu-i în gură de parlamentari!

  4. #4
  5. #5

    Pe alte strazi au furat asfaltul inainte sa il vada cineva

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.