Proxenet căutat în Italia, descoperit la Craiova

Proxenet căutat în Italia, descoperit la Craiova

2.600
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Un bărbat de 54 de ani acuzat de proxenetism în Italia, a fost găsit de polițiștii craioveni. Iancu Buzdugan este acuzat de italieni că a exploatat sexual mai multe tinere, mai mult pe una a obligat-o să avorteze. Pe numele acestuia  a fost emis un mandat european „Autoritățile judiciare din Italia au au emis un mandat european de arestare pentru comiterea, pe teritoriul Italiei a infracțiunilor de sprijinirea și exploatarea prostituției, complicitate la declararea de false identități și convingerea unei persoane de a avorta. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Secției 6 Poliție Craiova l-au identificat, în municipiul Craiova. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Craiova care au emis pe numele sau o ordonanaţa de retinere pentru 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arest Preventiv al I.P.J Dolj, a declarat Alin apostol, purtător de cuvânt IPJ dolj.

 

Bărbatul va fi prezentat magistraților Curții de Apel Craiova pentru emiterea mandatului european de arestare și demararea procedurilor de extrădare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4994

    O „meserie” fără limita de vârsta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.