Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele...

Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele pe bietul animal pentru amuzament (VIDEO)

3.935
73
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cruzime fără margini! Un doljean și-a asmuțit câinele pe un pui de uliu căzut pe câmp. A făcut-o pentru amuzament și a filmat întrega scenă cu telefonul mobil, iar apoi a postat-o pe internet.

 

Vă avetizăm că imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

 

Sorin Cojocaru, în vârstă de 28 de ani, din localiatea Gercești, a găsit pe câmp un pui de uliu șorecar rănit. Bărbatul și-a pus câinele să omoare pasărea. Pe imagini se aude cum îl încurajează, ba mai mult își felicită câinele după ce bietul animal este sfârtecat.

 

Imaginile șocante au ajuns și la poliție. Oamenii legii au întocmit pe numele bătbatului un dosar penal pentru vânarea unei specii ocrotite de lege. În fața anchetatorilor acesta nu a schițat nicio remușcare și le-a spus că şi-a pus câinele să omoare puiul de uliu pentru că aşa a vrut. Sorin Cojocaru riscă acum un an de închisoare sau o amendă penală în valoare de 60.000 de lei.

 

Nu este pentru prima dată când bărbatul are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani a fost prins cu un pistol în mașina. Și atunci s-a ales cu un dosar penal pentru că nu și-a depozitat arama corect.

 



73 COMENTARII

  1. #41
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0

    Braconaj – amenda maxima… problema e cu aia care nu se filmeaza si se pun singuri pe net… cu aia ce facem?

  2. #42
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-07-2015
    Mesaje
    12

    Bravoo! si acum la puscarie!

  3. #43
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    998

    taran retardat

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  4. #44
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    999
    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  5. #45

    NUMI PARE RAU DE ULI SI EI OMOARA FARA MILA

  6. #46
    Junior
    Data de inscriere
     03-02-2013
    Mesaje
    72

    un taranoi care mai devreme sau mai tarziu va ajunge la bulau.

  7. #47
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-04-2011
    Mesaje
    21

    Astfel de lucruri se intampla frecvent,parte din vanatori impusca tot ce misca cand ies pe campuri/paduri la vanat,subliniez tot ce misca,nu conteaza ca specia respectiva e sau nu protejata de lege,o fac din pura distractie.In fond,cine ii vede in mijlocul campului sau a padurii pentru a constata ilegalitatea.Prosti ca asta de se filmeaza sunt 1 la 1.000.000 !
    Acu daca s-a filmat si exista dovezi sa ia pedeapsa maxima,am vrut doar sa subliniez ca nu este singurul care omoara specii protejate.

  8. #48
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-10-2015
    Mesaje
    14

    din pacate aceste mizerii si jeguri de oameni traiesc in romania..as vrea sa aiba aceeasi soarta ca acea nevinovata pasare
    sunt scarbit de unele jeguri care traiesc in romania si nu sunt mandru deloc ca sunt roman

  9. #49
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    298

    La puscarie 20 de ani si sa se faca conditiile in puscarie atat de grele incat sa se apuce sa se sinucida toti ca sa se elibereze loc pentru altii . Borcea , Becali stau in lux la puscarie .

  10. #50

    …UN MARE B O U …SE MAI LAUDA CA-I SI VINATOR …LEGEA CE ASTEAPTA ?????????????

  11. #51

    Omoară în special animale bătrâne sau bolnave, dar controlează si populațiile de rozătoare, ca să nu ne mănânce recoltele. Dar se vede că ai chiulit de la științele naturii Asta e menirea lor firească în natură…

  12. #52

    Doamne fereste…as urmări cu mult mai multă plăcere evoluția animalelor in natura, decât să le omor…nu suntem chiar toți la fel. Cât despre braconajul la înalt nivel ai mare dreptate, din pacate !

  13. #53
  14. #54

    Mihaela, uliul este un animal cu rolul lui in natura. dar ca idee, e un animal, nu are discernamant. scuza ta care e?

  15. #55
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    276

    Asa e ! Cand esti prost, doar esti ! Sa o poarte cu placere aceea amenda !

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  16. #56
    Member
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    123

    Daca observati in clip, cainele este un brac, un caine de vanatoare, si aceasta scursura cu mintea in colturi, probabil a gandit cum sa isi mai antreneze cainele putin cu pasarea aia daca tot a dat de ea, ca nu cumva cainele sa isi piarda antrenamentul de vanator. In rest ce sa zic.. Sper sa fie identificat si sanctionat conform legi. Si el ar fi frumos sa fie bagat intre niste rotwileri sau pitbuli, si sa se antreneze si cainii aia putin cu el, sa vada cum este.

    PS. Eu as mai intreba ceva, de ce apare clipul postat de CF ? este cumva filmat de ei ? sau l-au cumparat de la autor,ca nu imi dau seama. Eu asa stiu, daca filmezi ceva, il urci in nume propriu, sau daca nu, cumperi drepturile de autor de la respectivul, ori voi ce ati facut, ati gasit un clip pe nu stiu unde, si l-ati urcat pe youtube ca si cum voi ati facut filmarea. Ceva nu se leaga. De ce nu se posteaza clipul asa cum a fost gasit pe net, poate acolo apare numele celui care a uploadat acel clip, sau un cont de site ceva. Cum este mai „ziaristilor” CF ?

  17. #57
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-01-2016
    Mesaje
    36

    cred ca individul asta chiar e PREA PROST …….

  18. #58

    Mie nu-mi pare rău de tine. Tu mănânci degeaba, faci umbră pământului degeaba. Cu ce te hrănești, cu ojă?
    Ființe mai inepte ca tine mai rar!

  19. #59
  20. #60

    Claudiu-Gabriel Gămulescu sunteti cumva vegetarian si nu stiu eu ? O intrebare simpla. Toti cei care nu sunt vegetarieni, sustin fara sa-si dea seama, pe cel ce a filmat video din postarea paginii Craiova Forum. Sarbatoriti Craciunul si Pastele dupa datini, domnule Claudiu-Gabriel Gămulescu ? Daca da, atunci sunteti partas in toate acestea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.