Dolj: Șofer de 22 de ani, băut, urmărit de poliție prin mai...

Dolj: Șofer de 22 de ani, băut, urmărit de poliție prin mai multe localități

13.938
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Un șofer din Daneți nu a oprit, azi-noapte, la semnalul polițiștilor și, după o urmărire prin mai multe localități, a fost blocat în trafic și prins de polițiști. Maşina avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată iar tânărul aflat la volan era băut.

 

Polițiști rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe Mădălin Vlăescu, de 22 de ani, din comuna Daneţi, Dolj, azi-noapte, în jurul orei 01.30, în timp ce conducea un autoturism Opel, înmatriculat în Dolj, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

 

Agenții i-au făcut semnal să oprească, dar tânărul nu s-a conformat, fiind necesară urmărirea pe D.N. 55, în mai multe localităţi, fiind ulterior blocat la intrarea în comuna Dobreşti.

 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă doljeanul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice și refuz recoltare probe biologice.

Foto: arhivă



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-01-2017
    Locatie
     克拉約瓦
    Mesaje
    9

    La zdup cu derbedeii astia !!! Sunt din ce in ce mai multi astfel de cretini sub 25 de ani care sunt capul de afis al acestor incidente si accidente de pe drumurile publice.

    Prostul nu cunoaE™te om mai deE™tept ca el.
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    204

    Ce fraier, nici macar n-avea bemveu!

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     04-04-2010
    Mesaje
    509

    autorizatia,ca autorizatia,nu mi se pare ceva grav,dar cu alcoolul mu e de glumit,pt.aceasta fapta merita inchisoare pe lok

    Edited by MOD
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5042
    Citat Mesaj initiat de nea caisa
    Ce fraier, nici macar n-avea bemveu!

    )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.