Străzile, barurile și cluburile, luate cu asalt de Poliție

Străzile, barurile și cluburile, luate cu asalt de Poliție

1.376
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 280 de polițiști de la formațiunile de ordine publică, poliție rutieră, dar și investigații criminale și Jandarmerie, au acționat aseară, organizând razii rutiere, precum și controale în barurile și cluburile din Craiova și județ. 

 

65 de filtre rutiere au fost instituite pe drumurile din Dolj. Au fost verificate peste 1.400 autovehicule și controlați 198 de agenţi economici, din care 160 baruri/cluburi, aproximativ 2.000 persoane fiind legitimate. razie politie 1

 

Ca urmare a abaterilor constatate de polițiști, au fost întocmite patru dosare de cercetare penală pentru încălcări ale regimului circulației pe drumurile publice, totodată fiind aplicate și 396 sancțiuni contravenționale de peste 130.000 lei. Polițiștii au luat măsură complementară de reținere a 19 permise de conducere (din care cinci pentru alcool), iar 17 certificate de înmatriculare au fost retrase; precum și opt plăcuţe de înmatriculare. Șoferii băuți au fost descoperiți pe drumurile din Calopăr, Bratovoești, Băilești, Rast și Amărăştii de Jos.

 

Cu ocazia controlului efectuat la un bar din Craiova, s-a constatat că administratorul societății oferea spre vânzare băuturi alcoolice fără documente justificative. De asemenea, nu îndeplinea condiţiile legale prevăzute de Legea 333/2003 privind măsurile de asigurare a securităţi spaţiului comercial. S-a dispus sancţionarea contravenţională a administratorului cu suma de 1.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 şi Legii nr. 333/2003.



7 COMENTARII

  1. #1

    Nenorocitii astia baga teroarea in populatie. Comunismul a revenit

  2. #2

    bine fac sa umplut pamantul de derbedei si golanii

  3. #3

    Corect ! Sa controleze si sa legitimeze oamenii ( mai ales tineretul ) ptr ca vedeti dv , se intampla din pacate multe nenorociri !

  4. #4

    Asta nu ar trebui să fie o știre wow…ci o normalitate,un lucru întâlnit zilnic.

  5. #5

    Nu cred ca asta e o masura menita sa induca teroarea…e ceva normal in orice stat civilizat. Vizitati alte tari si vedeti ce se intampla daca purtati o gluga pe cap si nu vi se vede bine fata…si multe alte cazuri…

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-05-2013
    Mesaje
    24

    Antonia Popescu ce ai ..fetita..te simti cu musca pe caciula??Lasa Politia sa isi faca treaba,dar sa si-o faca nu sa anunte pesti cei mari ca au iesit la pescuit Militieni.

  7. #7

    Este ceva normal. Toti pustani care nu au împlinit vârsta de 16 ani beau și fumează in timp ce ar trebui sa fie la ore

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.